Vang Infernape in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 2 uur geleden

  • Erik

  • 0

Infernape staat centraal in een nieuw 7-sterren Tera Raid-event in Pokémon Scarlet & Violet. De Pokémon is dit weekend te vangen.

De First Partner Pokémon draagt het Rock Tera Type, die zijn gewone Fire vervangt, en de Mightiest Mark. Je kunt er één vangen per opslagdata.

Infernape duikt tussen vrijdag 4 oktober (1:00 uur) en maandag 7 oktober (0:59 uur) op in Tera Raids in Pokémon Scarlet & Violet. Het weekend erna heb je nogmaals de kans om ‘m te vangen.

Het evenement start als je je Nintendo Switch verbindt met het internet. Je kunt de updatedata handmatig downloaden door Poké Portal aan te klikken in het menu, vervolgens Mystery Gift en tot slot ‘Check Poké Portal News’.

Tijdens de tweede run van Infernape, tussen 11 en 14 oktober, is er ook een Tera Raid-event met Blissey gaande. Bij het verslaan of vangen geeft ‘ie veel voorwerpen voor ervaringspunten.

Game Freak organiseert regelmatig nieuwe Tera Raids in Pokémon Scarlet & Violet. Vooral de 7-sterren-varianten zijn moeilijk, en dien je vaak met andere mensen online te voltooien. Begin september stond Incineroar centraal, en een tijdje daarvoor Sceptile.

De games zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Mario Kart Tour – Verdienen, verdienen, verdienen…

0

Special Mario Kart Tour - Verdienen, verdienen, verdienen...

30-09-2024

1

Thijmen

Pixel-RPG Forge of the Fae komt naar Nintendo Switch

0

Nieuws Pixel-RPG Forge of the Fae komt naar Nintendo Switch

29-09-2024

1

Rik

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Reageer als eerste!