Vang Incineroar in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon-fans kunnen zich binnenkort opmaken voor een nieuwe Tera Raid Battle in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, waarin Incineroar centraal staat.

In dit evenement kunnen spelers het opnemen tegen Incineroar in 7-sterren Tera Raids. Deze krachtige Pokémon heeft de Dark Tera Type en de exclusieve Mightiest Mark. Net zoals bij eerdere evenementen kan Incineroar slechts één keer per save file gevangen worden.

In Tera Raid Battles werken spelers samen met drie anderen om binnen de tijdslimiet een sterke Pokémon te verslaan. De Pokémon die in deze evenementen opduiken, variëren vaak en hebben soms een zeldzaam Tera Type. Spelers kunnen meedoen aan de Tera Raid Battle-evenementen door het laatste Poké Portal News te downloaden. Dit gebeurt automatisch als het Nintendo Switch-systeem online is verbonden (een Nintendo Switch Online-abonnement is niet vereist). Handmatig toegang krijgen kan ook via het X-menu, door te kiezen voor Poké Portal, daarna Mystery Gift en vervolgens Check Poké Portal News.

 

Pokemon_Violet_Scarlet_bundel_verpakking

De laatste DLC voor Pokémon Scarlet & Violet verscheen op 13 september 2023 voor de Nintendo Switch. De game krijgt met regelmaat nog updates, zoals deze Tera Raid Battle.

Het Tera Raid Battle-evenement met Incineroar vindt plaats van 6 tot en met 8 september. Een tweede kans kunnen we verwachten van 13 tot en met 15 september.

Speel jij nog actief Pokémon Scarlet & Violet? En ga jij Incineroar vangen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Officiële Pokémon Scarlet & Violet website

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Game Mania sluit fysieke winkels, webshop blijft voorlopig open

10

Nieuws Game Mania sluit fysieke winkels, webshop blijft voorlopig open

02-09-2024

3

Karlijn

Final Fantasy XIV-regisseur herhaalt interesse in Nintendo-release

2

Nieuws Final Fantasy XIV-regisseur herhaalt interesse in Nintendo-release

02-09-2024

1

Karlijn

Reageer als eerste!