Vanavond trailer voor Trading Time: A Croak Tale

  • Nieuws

  • 13 nov 21 om 07:59

  • Rik

  • 0

Uitgever Merge Games en ontwikkelaar Half Past Yellow hebben een nieuwe trailer aangekondigd voor hun game Trading Time: A Croak Tale. Tijdens de ‘Wholesome Snack Showcase’ op het youtube-kanaal Wholesome games zal de trailer om 21:00 vanavond in premiére gaan. Tijdens deze showcase zullen er ook andere games getoond worden.

De aangekondigde Trading Time: A Croak Tale – Prologue gameplay trailer zal nieuwe mechanieken voor de game uit de doeken doen. Gelijk met de trailer zal op Steam een gratis ‘Prologue’ demo beschikbaar komen. Het is op dit moment niet bekend of deze demo later ook naar de Nintendo Switch komt. De game is wel aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Vanaf 21:00 uur vanavond is de trailer te bekijken.

In Trading Time: A Croak Tale strandt een schipbreukeling na een heftige storm op een vreemd eiland. Samen met zijn geliefde plantje moet de speler de boot zien te repareren om het eiland te ontvluchten. Communiceren met de kikker-bewoners van het eiland blijkt echter bijzonder moeilijk dus je zal hun hulp door middel van een ruilsysteem veilig moeten stellen. Verken alle uithoeken van het eiland om de materialen te vinden die je nodig hebt voor de reparatie van je boot. Trading Time: A Croak Tale is een island sandbox adventure vol met puzzels, verborgen schatten en vreemde personages.

Kikker jij helemaal op van Trading Time: A Croak Tale? Of laat deze game jou koud(bloedig)? Kwaak met ons mee in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

0

Poll Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

02-05-2024

1

Erik

Dekselse demonen in launch trailer Shin Megami Tensei V

0

Nieuws Dekselse demonen in launch trailer Shin Megami Tensei V

13-11-2021

0

Mitch

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars – Een slechte hand voor de ervaren RPG-speler

2

Review Voice of Cards: The Isle Dragon Roars - Een slechte hand voor de ervaren RPG-speler

13-11-2021

0

Willem

Reageer als eerste!