Vanavond Assassin's Creed livestream [18:00 uur CEST]

  • Nieuws

  • 14 jun 22 om 15:10

  • Rik

  • 0

Ubisoft was het enige bedrijf dat expliciet aan gaf geen presentatie te houden ter vervanging van de geannuleerde E3. Toch laat het officiële Assassin’s Creed Twitter-account weten dat er dinsdagavond (vanavond) 18:00 uur Nederlandse tijd een speciale Assassin’s Creed Celebration Livestream is.

De livestream zal te bekijken zijn op de officiële Youtube- en Twitchkanalen van Ubisoft. Ubisoft belooft ‘het verleden, heden en de toekomst van de serie te vieren’. De kans op nieuwe aankondigingen is dan ook vrij groot. Reken er niet op dat het eventueel aangekondigde nieuwste deel uit de serie naar de Nintendo Switch komt, daarvoor zal het verschil in rekenkracht te groot zijn met de modernste Xbox en Playstation-apparaten. Wel is het goed mogelijk dat er oudere titels naar de Nintendo Switch komen. In het verleden kwamen onder andere Assassin’s Creed 3: Remastered, Assassin’s Creed: Rebel Collection en Assassin’s Creed: The Ezio Collection naar Nintendo’s hybride apparaat. Die laatste is trouwens in de aanbieding in de eShop Super Sale.

Als er iets aangekondigd wordt wat relevant is voor Nintendo Switch-eigenaren, lees je dat achteraf natuurlijk terug op N1-UP!

Ga jij kijken naar de Assassin’s Creed livestream? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthult voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthult voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

LIVE A LIVE krijgt trailers voor het heden en de verre toekomst

2

Media LIVE A LIVE krijgt trailers voor het heden en de verre toekomst

14-06-2022

1

Erik

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt content-roadmap voor 2022 en later

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt content-roadmap voor 2022 en later

14-06-2022

2

Robin

Reageer als eerste!