Valkyria Chronicles Remastered krijgt speciale fysieke versies

  • Nieuws

  • 24 aug 24 om 22:06

  • Rik

  • 2

Valkyria Chronicles Remastered krijgt een fysieke release. In samenwerking met Limited Run Games brengt Sega hun strategische oorlogsepos naar de fysieke winkelschappen.

De digitale versie van Valkyria Chronicles Remastered kwam al in 2018 uit in de Nintendo eShop. Limited Run Games brengt in totaal drie edities uit van Valkyria Chronicles Remastered: een standaard editie voor $34,99, een Gallian Edition voor $69,99 en een Ragnite Edition voor $199,99. Pre-orders kunnen nog tot 22 september 2024 geplaatst worden bij Limited Run Games.

Wie kiest voor de duurdere edities kan rekenen op een aantal leuke collectors items: de Gallian Edition bevat naast het spel ook een Valkyria Chronicles Remastered Slipcover, Deluxe Book Box en Steelbook. De Ranite Edition voegt daar een vlag van het Vorstendom Gallia, Acrylic Standees, Squad 7 Stickers, Squad Commander Medal, een metalen Edelweiss replica, een Hans-knuffel, Art Prints en een Squad 7 Insignia Keychain aan toe.

De Ragnite Edition is de meest complete uitgave die LMR aanbiedt.

Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles is een strategische JRPG die het verhaal vertelt van een alternatief Europa in 1935, tijdens hun equivalent van de tweede wereldoorlog. Wanneer de Autocratic East Europan Imperial Alliance (een mengelmoes van de Nazi’s en de Sovjets) het kleine neutrale vorstendom Gallia binnenvalt wordt het hele land gemobiliseerd. Het spel volgt het verhaal van Lieutenant Welkin Gunther en zijn Squad 7 terwijl ze hun thuisland verdedigen tegen de overmacht van het Empire. Valkyria Chronicles maakt gebruik van XCOM-achtige gameplay en een artstyle die veel weg heeft van aquarellen.

Wat vind jij van de extra goodies van de duurdere edities van Valkyria Chronicles? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

3

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

MySims maakt misschien terugkeer op Nintendo Switch

0

Nieuws MySims maakt misschien terugkeer op Nintendo Switch

25-08-2024

1

Coen

Zeldzame Nintendo Playstation controller geveild voor $35.000,-

1

Nieuws Zeldzame Nintendo Playstation controller geveild voor $35.000,-

24-08-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Wonderboy

26 aug 24 om 15:19

#14222‍

148 XP | 28 comments

Levering: 2027 ofzo waarschijnlijk. 

Heb niet snel een hekel aan een bedrijf, maar deze gasten zijn hard op weg.. Het begon als een mooi initiatief om verzamelaars de mogelijkheid te geven om digital only games toch fysiek te kunnen bemachtigen, maar het zijn een stel ordinaire graaiers geworden en ze leveren belachelijk laat. 

Paul

27 aug 24 om 12:00

#14237‍

3934 XP | 685 comments

Ja dit loopt wel de spuigaten uit, wat een waanzin