Update: registratie nieuwe Switch-controller aanstaande vrijdag openbaar

  • Nieuws

  • 22 sep 21 om 18:28

  • Rik

  • 0

Zaterdag konden we al melden dat de Amerikaanse FCC een nieuwe registratie had gepubliceerd voor een Nintendo Switch-controller. Toen moest de FCC de precieze details rond deze registratie geheim houden tot 16 maart 2022, deze publicatiedatum is nu aangepast naar aanstaande vrijdag.

De Federal Communications Commission is een Amerikaans overheidsorgaan waar alle draadloze apparatuur die in de VS verkocht wordt wettelijk bij moet worden geregistreerd. Twittergebruiker @OatmealDome heeft kunnen bevestigen dat de publicatiedatum inderdaad is aangepast naar aanstaande vrijdag. Als Nintendo niet voor die tijd zelf onthult wat ‘FCC-ID BKEHAC043‘ is, geeft de FCC zelf de productdetails vrij op hun website.

Het ligt voor de hand dat deze mysterieuze nieuwe controller zal worden aangekondigd tijdens de nieuwe Nintendo Direct. Voor meer informatie over de FCC-registratie lees je ons eerdere bericht hierover. Als de controller tijdens de Nintendo Direct wordt aangekondigd of de FCC-registratie openbaar komt, lees je het laatste nieuws natuurlijk hier op N1-UP!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

0

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

0

Martijn

Ontwikkeling Dragon Quest XII wordt ondersteund door twee extra studio’s

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest XII wordt ondersteund door twee extra studio's

22-09-2021

0

Rik

Rumor Round-up: wat te verwachten van de Nintendo Direct?

8

Special Rumor Round-up: wat te verwachten van de Nintendo Direct?

22-09-2021

6

Rik

Reageer als eerste!