Update F-Zero 99 voegt geheime banen toe en meer

Nintendo heeft zojuist een substantiële update uitgebracht voor het online racespel F-Zero 99, met nieuwe functies zoals privélobbies, geheime circuits en meer.

Privélobbies zijn nu beschikbaar met een 4-cijferige toegangscode, waarmee spelers met elkaar kunnen racen in dezelfde lobby. Daarnaast zijn er nieuwe geheime circuits toegevoegd die sporadisch in het spel zullen verschijnen, samen met andere wijzigingen zoals een verhoogd maximumniveau en vaardigheidsbeoordeling voor spelers.

Het maximale niveau is opgeschroefd van 99 naar 399 en de maximale vaardigheidsbeoordeling is verhoogd van S20 naar S50. Spelers kunnen nu ook gebruik maken van nieuwe badges om Pilot Cards aan te passen, onder bepaalde voorwaarden die in de Workshop kunnen worden gecontroleerd en uitgevoerd.

De update, versie 1.2.0, werd uitgebracht op 24 januari 2024 en bevat ook diverse bugfixes voor een verbeterde spelervaring. Het is belangrijk op te merken dat deze functies alleen beschikbaar zijn voor spelers met een actief Nintendo Switch Online-abonnement. Deze update bouwt voort op eerdere updates die sinds de release van F-Zero 99 in september vorig jaar zijn uitgebracht.

Speel jij F-Zero 99 nog actief en zo ja, ben jij blij met deze update? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of America op X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Microsoft ontslaat 1.900 werknemers van game-afdelingen

3

Nieuws Microsoft ontslaat 1.900 werknemers bij haar game-afdelingen

26-01-2024

3

Erik

Turnip Boy Robs a Bank – De rapen zijn gaar

0

Review Turnip Boy Robs a Bank – De rapen zijn gaar

26-01-2024

5

Mark

Reageer als eerste!