Belgische release Mario Movie uitgesteld naar 5 april

  • Nieuws

  • 1 mrt 23 om 21:23

  • Rik

  • 1

Amai zeg! Eerder konden wij nog berichtten dat de Super Mario Bros. Movie al vanaf 22 maart in de Belgische bioscopen zal draaien. Inmiddels blijkt dat Universal Studios de release heeft aangepast. België moet nu, net als Nederland, wachten tot 5 april.

Universal Studios blijkt de release al een tijdje terug stilletjes te hebben aangepast, maar gaf hier geen ruchtbaarheid aan. Op moment van schrijven geeft pathe.be bijvoorbeeld ook nog altijd aan dat de film vanaf 22 maart in de Belgische cinema’s draait. Het was de oplettende blik van lezer Thymen die ons op de aangepaste releasedatum wees.

Recent kondigden Nintendo en Universal (het moederbedrijf van Illumination Studios) nog aan dat de release voor de VS een paar dagen naar voren was gehaald. Zo’n beetje alle internationale premières van de film houden nu 5 april aan. Voor verschillende landen is dit een paar dagen eerder dan gepland, maar België moet nu dus zo’n twee weken langer wachten.

Wij bedanken lezer Thymen voor deze nieuwstip!

Had jij al tickets voor 22 maart? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

smash ultimate stream koopa cafe

6

Livestream Terugkijken - Smash Ultimate XL livestream!

02-03-2023

5

Mitch

game proeverij kirby's met Mario Land 2

8

Special Game Proeverij # 2 - Speel mee met Super Mario Land 2!

01-03-2023

5

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

Robin

1 mrt 23 om 21:45

#9009‍

3180 XP | 469 comments

Ah! Dan is het toch geen eerdere watch voor mij dan verwacht . Dan maar op de 5de gaan kijken