Unicorn Overlord verkoopt best op Nintendo Switch in VK

  • Nieuws

  • 11 mrt 24 om 21:46

  • Karina

  • 0

Het tactische RPG “Unicorn Overlord” van Vanillaware heeft indrukwekkende prestaties geleverd door de top tien van de VK-boxed charts te bereiken en de best verkochte positie te bemachtigen op de Nintendo Switch. Sinds de release op 8 maart 2024 heeft het spel een aanzienlijke impact gehad op de gaminggemeenschap.

Unicorn Overlord maakte zijn debuut op nummer 7 in de VK-boxed charts, met de meeste verkoop op de Nintendo Switch, goed voor 60% van de platformverdeling. Deze prestatie benadrukt de voortdurende kracht van de Nintendo Switch als een platform voor hoogwaardige game-distributie.

Vanillaware, bekend om zijn RPG’s, heeft met “Unicorn Overlord” het tijdloze tactische RPG-genre gecombineerd met overworld-verkenning en een innovatief gevechtssysteem. Het spel wordt geprezen om zijn prachtige visuals, meeslepende muziek en is geschikt voor handheld gaming.

Niet alleen in de VK, maar wereldwijd heeft “Unicorn Overlord” lovende kritieken ontvangen en wordt het beschouwd als een van de beste games van 2024. Recensenten prijzen vooral de diepe strategische gameplay en de prachtige kunststijl.

Hier is de volledige top 10 van de VK-boxed charts voor deze week:

  1. WWE 2K24 (Nieuw)
  2. Final Fantasy VII Rebirth (Vorige week: 1)
  3. Hogwarts Legacy (Vorige week: 3)
  4. Mario Kart 8 Deluxe (Vorige week: 6)
  5. EA Sports FC 24 (Vorige week: 2)
  6. Super Mario Bros. Wonder (Vorige week: 7)
  7. Unicorn Overlord (Nieuw)
  8. Helldivers II (Vorige week: 4)
  9. Mario vs. Donkey Kong (Vorige week: 5)
  10. Grand Theft Auto V (Vorige week: 10)

Hebben jullie ook Unicorn Overlord gespeeld? Wat zijn jullie gedachten erover? Overweeg je het spel aan te schaffen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Life

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Suika Game krijgt officiële merchandise

0

Nieuws Suika Game krijgt officiële merchandise

12-03-2024

1

Karina

Onthulling box-arts voor Paper Mario: TTYD & Luigi’s Mansion 2 HD

0

Nieuws Onthulling box-arts voor Paper Mario: TTYD & Luigi's Mansion 2 HD

11-03-2024

4

Rik

Reageer als eerste!