Suika Game krijgt officiële merchandise

  • Nieuws

  • 12 mrt 24 om 00:24

  • Karina

  • 0

Het populaire Suika Game, dat een virale sensatie werd op de eShop van Nintendo Switch, krijgt officiële merchandise. De merchandise wordt volgende maand, op 24 april 2024, in Japan gelanceerd.

De nieuwe reeks items omvat onder andere een watermeloenkussen, een watermeloenknuffelzak en een Suika Game Float-zak. Deze items zullen naar verwachting wereldwijd worden verzonden.

Het watermeloenkussen komt met een ingebouwd gat waar mensen hun arm in kunnen steken om het kussen te gebruiken voor dutjes aan een bureau. Daarnaast kan het kussen ook gebruikt worden als interieurdecoratie. Het watermeloenkussen zal ¥3,290 (~€27) kosten.

 

De watermeloenknuffelzak, omschreven als een knuffelzak met een ingebouwde zak, kan worden gebruikt om zeer kleine items in op te bergen. De zak past in de palm van iemands hand, of kan worden tentoongesteld als decoratie, vergelijkbaar met het watermeloenkussen. De watermeloenknuffelzak zal ¥2,189 (~€18) kosten.

De Suika Game Float-zak is een kleine rechthoekige ritssluitingstas met een transparante plastic voorkant, met het motief van het speelscherm van het spel. De tas kan kleine items bevatten zoals linialen, scharen, pennen, potloden en meer. De Float-zak zal ¥2,739 (~€22) kosten.

Zowel de watermeloenknuffelzak als de Float-zak worden geleverd met een limited edition sticker.

Wat denken jullie? Zijn jullie van plan om een van deze Suika Game-merchandise artikelen te kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Siliconera

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

3

Erik

Hoofdafbeelding bij Pokémon over terugkeer Ash en Pikachu:

8

Nieuws Pokémon over terugkeer Ash en Pikachu: "Alles is mogelijk"

12-03-2024

3

Erik

Unicorn Overlord verkoopt best op Nintendo Switch in VK

0

Nieuws Unicorn Overlord verkoopt best op Nintendo Switch in VK

11-03-2024

2

Karina

Reageer als eerste!