Uitstel voor gratis Dragon Ball Z: Kakarot-update

  • Nieuws

  • 27 dec 21 om 17:01

  • Rik

  • 0

De Card Warriors-update voor Dragon Ball Z: Kakarot heeft vertraging opgelopen voor de Nintendo Switch. De nieuwe speelmodus zou eigenlijk in de herfst van 2021 als gratis update beschikbaar komen, maar uitgever Bandai Namco laat nu weten dat de release definitief vertraagd is.

De reden die Bandai Namco gaf voor de vertraging is ‘een aanpassing in het ontwikkelschema’. Mogelijk hebben corona-restricties ervoor gezorgd dat de originele deadlines niet gehaald werden. Er is nog geen nieuwe datum bekend, maar Bandai Namco benadrukt dat het team nog altijd hard aan het werk is om de update naar de Nintendo Switch te brengen. De versies van de game voor andere platforms hebben de Card Warriors wel al ontvangen.

Card Warriors is een nieuwe modus voor Dragon Ball Z: Kakarot. In tegenstelling tot de hoofdgame nemen spelers het in deze modus (online) tegen elkaar op in een ‘fast-paced’ kaarten-spel. Zowel een Casual Mode, Ranking Battle Mode en een Tournament Battle Mode zijn onderdeel van de gratis update. Bekijk hieronder de trailer voor Dragon Ball Card Warriors:

Bandai Namco laat weten op een later moment met meer informatie te komen, waaronder de nieuwe releasedatum. Zodra dit bekend is lees je het natuurlijk hier op N1-UP!

Mitch was enthousiast over de hoofdgame van Dragon Ball Z: Kakarot en beloonde de game dan ook met een 8 in zijn review! Zo noemde hij het ‘misschien wel de beste Dragon Ball game ooit‘ en prees de uitgestrekte en goed gevulde open wereld die het Dragon Ball-universum tot leven bracht. De game kwam 24 september 2021 uit voor de Nintendo Switch en heeft een gratis demo beschikbaar in de Nintendo Switch eShop!

Kijk jij uit naar de gratis Card Warriors-update? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

0

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

0

Erik

Shin Megami Tensei V soundtrack wordt uitgebracht in Japan

0

Nieuws Shin Megami Tensei V soundtrack wordt uitgebracht in Japan

27-12-2021

0

Rik

Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket – Aardige extra, minimale uitvoering

9

Review Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket - Aardige extra, minimale uitvoering

26-12-2021

2

Mitch

Reageer als eerste!