Uitstel voor Dragon Quest X offline

  • Nieuws

  • 27 dec 21 om 18:55

  • Rik

  • 1

Square Enix heeft bekend gemaakt dat de offline-versie van Dragon Quest X vertraging heeft opgelopen. De eerder aangekondigde releasedatum van 26 februari 2022 zal niet meer worden gehaald. Een nieuwe datum is nog niet gecommuniceerd. 

Wel liet Square Enix weten dat de titel naar de zomer van 2022 is verschoven. Producent Takuma Shiraishi liet weten dat het team een ervaring van de hoogste kwaliteit wil afleveren en de extra tijd hiervoor zal worden ingezet. Ook bood Shiraishi zijn excuses aan voor de langere wachttijd aan de fans die uitkijken naar de game.

De Japanse trailer voor Dragon Quest X offline

Dragon Quest X was een online MMORPG die al eerder als offline-variant was aangekondigd voor onder andere de Nintendo Switch. Officieel is er alleen een Japanse release bevestigd, dus het uitstel raakt Westerse fans slechts indirect.

Wanneer denk jij dat we Dragon Quest X offline te zien zullen krijgen? En zou er ook een Westerse release in de koker zitten? Speculeer mee in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Lego brengt Animal Crossing-set uit met K.K. Slider

0

Nieuws LEGO brengt Animal Crossing-set met K.K. Slider uit

29-04-2024

0

Erik

Playstation lekt mogelijk releasedatum Sonic Frontiers

1

Nieuws Playstation lekt mogelijk releasedatum Sonic Frontiers

28-12-2021

0

Rik

Shin Megami Tensei V soundtrack wordt uitgebracht in Japan

0

Nieuws Shin Megami Tensei V soundtrack wordt uitgebracht in Japan

27-12-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

27 dec 21 om 20:14

#2954‍

2786 XP | 539 comments

Dat de mmorpg versie hier niet is uitgebracht begrijp ik wel. Was ook niet van plan die te spelen ondanks dat ik een fan ben. Maar ik hoop best wel dat deze hier nog komt