Tweede Splatoon 3 Big Run is nu live [4 - 6 maart]

  • Nieuws

  • 4 mrt 23 om 10:17

  • Rik

  • 1

Update 04-03-2022, 10:17: Het tweede Big Run-evenement is vanaf nu live. Tot en met maandag 6 maart (01:00 uur) moet je de Koraalcampus zien te beschermen van… de Horrorboros?

Succes!

Originele bericht 20-02-2023, 15:52:

Alle Inklings en Octolings opgelet! Nintendo heeft bekend gemaakt dat het tweede Salmon Run Big Run-event plaats vindt van 4 tot 6 maart. De Salmonieten-invasie zal deze keer worden aangevoerd door een nieuw Salmonster (King Salmonid).

Dit laat het in-game bedrijf Beer en Co. (Grizzco) weten via het officiële Twitter-account van Nintendo Nederland. Tijdens een Big Run-event vallen de Salmonieten uit de Salmon Run-modus de stad Splatsville binnen en kan er Salmon Run gespeeld worden op een regulier Splatoon 3-level. Tijdens de tweede Big Run vallen de Salmonieten het level Koraalcampus (Inkblot Art Academy) aan. Het tot nu toe onbekende Salmonster (King Salmonid) Horroboros zal de aanval leiden. Op basis van de Horroboros-troffee lijkt dit Salmonster op een langgerekte Murene.

Het Big Run-event vindt plaats na de lancering van het nieuwe Bloeiseizoen (1 maart) en de release van de eerste set DLC voor Splatoon 3 (28 februari). Deze eerste set geeft toegang tot de hub van Inkopolis uit Splatoon 1. Het is nog niet bekend of de Salmonieten-invasie ook zichtbaar wordt in deze hub. De hub van Splatsville gaat tijdens Big Run gebukt onder een onheilspellende gloed en wolkendek.

De Salmonieten-invasie vindt plaats van 4 tot 6 maart en levert speciale beloningen op in de game.

Maak jij je klaar voor de Salmonieten-invasie? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Wat speel je dit weekend? [4 maart] 

4

Special Wat speel je dit weekend? [4 maart] 

04-03-2023

6

Erik

Afslag Amsterdam centraal in video’s Mario Kart 8 Deluxe

1

Media Afslag Amsterdam centraal in video's Mario Kart 8 Deluxe

04-03-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

7 mrt 23 om 11:44

#9081‍

5167 XP | 640 comments

Ik heb in het afgelopen weekend flink mijn best gedaan om een steentje bij te dragen aan de bestrijding van de Horrorboros in de Koraalcampus dus hopelijk is het gelukt om deze indringende salomonieten te verslaan.