Twee nooit-verschenen NES-spellen worden verkocht op eBay

  • Nieuws

  • 12 okt 22 om 11:31

  • Dennis

  • 0

Twee nooit eerder uitgebrachte games voor de NES zijn verschenen op eBay. Battlefields of Napoleon en een demo voor de Nintendo Power Glove worden te koop aangeboden.

De demo voor de Nintendo Power Glove werd ontwikkeld door Rare, en was bedoeld als demo voor de Consumer Electronics Show. Hierin moest de speler met behulp van de Power Glove met handgebaren puzzels oplossen.

Battlefields of Napoleon is een prototype, maar bevat wel alle verpakkingsmateriaal. Het spel verscheen nooit vertaald op de markt, maar was wel te krijgen in Japan onder de naam Napoleon Senki.

De vondsten zijn bijzonder, want het gebeurt niet vaak dat games in deze staat nog opduiken. De Video Game History Foundation is daarom begonnen met een actie om ze te kunnen kopen, en de games zo te bewaren voordat ze in de vergetelheid raken.

Wat vind jij van dit soort vondsten? Welke onontdekte parels denk jij dat er nog verborgen zijn?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Lego brengt Animal Crossing-set uit met K.K. Slider

0

Nieuws LEGO brengt Animal Crossing-set met K.K. Slider uit

29-04-2024

0

Erik

Blizzard maakt excuses voor problemen rondom Overwatch 2-lancering

0

Nieuws Blizzard maakt excuses voor problemen rondom Overwatch 2-lancering

12-10-2022

1

Evelyne

Splatoon 3 Gids – Beginner

1

Special Splatoon 3 Gids - Beginner

12-10-2022

6

Icelos

Reageer als eerste!