Blizzard maakt excuses voor problemen rondom Overwatch 2-lancering

Sinds de release van Overwatch 2 op 4 oktober heeft het spel veel problemen. Zo zijn er nog steeds lange wachtrijen, waren er veel DDos-aanvallen en veel connectieproblemen. Blizzard geeft vandaag excuses voor alles wat er mis is gegaan.

Overwatch 2 is kort geleden gereleased. De launch liep echter totaal mis, zo waren er DDos-aanvallen, waren de wachtrijen gigantisch lang en waren er veel connectieproblemen.

Blizzard heeft zijn best gedaan om de situatie op te lossen en heeft vandaag ook officieel excuses aangeboden aan alle spelers.  Hieronder zijn de excuses te lezen die gepost zijn op de Overwatch website(vertaald):

De launch van Overwatch 2 komt met geweldige mogelijkheden en heel veel uitdagingen. Sommige van deze waren verwacht, andere totaal onverwacht. We hebben de game zoveel mogelijk gestabiliseerd, hierbij hebben we veel voortgang gemaakt met het fixen en het verbeteren van de problemen waar iedereen last van heeft. We zijn eraan toegewijd om de problemen constant te onderzoeken wanneer ze boven water komen. We werken snel aan het oplossen van deze problemen en de status van Overwatch 2 door communiceren met de community.

Het team gaat door met de game stabieler maken, zo staat er al een patch gepland voor eind deze week. We houden toezicht op de bugs en problemen die opkomen. We hebben jullie allemaal up to date gehouden in onze forums met aparte posts. De bugs en issues die bij ons bekend zijn, zijn hier te volgen. We bieden onze excuses aan elke speler die problemen ervaart sinds de launch.

apo

Als goedmakertje voor “het verliezen van tijd” heeft Blizzard double match XP-weekenden gepland voor in de toekomst. Daarnaast geeft Blizzard ook de “Cursed Captain Reaper Legendary skin” met een health pack en wapen sleutelhanger weg. Deze cosmetics zijn vanaf 25 oktober tot en met het einde van seizoen één verkrijgbaar.

Blizzard geeft aan dat ze blijven luisteren naar de community van Overwatch 2 om problemen sneller op te lossen dan voorheen. Daarnaast heeft het bedrijf aangegeven dat het mobiele telefoonnummer-vereiste ook weggehaald wordt voor Overwatch spelers en Battle.net-gebruikers.

Denk jij dat Blizzard Overwatch 2 volledig stabilliseerd? Laat het ons weten in de comments!

Bron: twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

Xenoblade Chronicles 3-screens tonen zomerse DLC-outfits

4

Media Xenoblade Chronicles 3-screens tonen zomerse DLC-outfits

12-10-2022

1

Dennis

Twee nooit-verschenen NES-spellen worden verkocht op eBay

0

Nieuws Twee nooit-verschenen NES-spellen worden verkocht op eBay

12-10-2022

1

Dennis

Reageer als eerste!