Hoofdafbeelding bij Twee F-Zero-games komen naar Nintendo Switch Online

Twee F-Zero-games komen naar Nintendo Switch Online

  • Nieuws

  • 4 uur geleden

  • Erik

  • 0

Nintendo breidt Nintendo Switch Online komende week uit met twee games van F-Zero. Het gaat om F-Zero: GP Legend en F-Zero Climax voor de Game Boy Advance.

Het is de eerste keer dat F-Zero CLIMAX naar Europa komt: dit directe vervolg op GP Legend was hiervoor exclusief in Japan. Een begeleidende trailer toont wat je kunt verwachten.

Beide games komen op 11 oktober 2024. Je hebt een abonnement op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket nodig om ze te kunnen spelen.

Verwacht het volgende van deze F-Zero-games:

  • F-Zero: GP Legend (2004) speelt zoals de originele SNES-versie van F-Zero. Er zijn verschillende spelmodi, waaronder Grand Prix. Hier moet je in de Bronze, Silver, Gold en Platinum Cup zien te halen in een set aan races. Daarnaast is er een Story-modus, waarin je het verhaal achter Rick Wheeler en later ook andere personages ontluikt. De bekende Captain Falcon maakt natuurlijk ook zijn opwachting.
  • F-Zero Climax (2004, Japan) is een direct vervolg op GP Legend. In totaal zijn er 23 voertuigen om uit te kiezen, waarmee je verschillende races voltooit. Uniek voor deze game is de EDIT-modus, waarin je je volledig eigen racebaan kunt bouwen. Dit was lange tijd de laatste F-Zero-game die ooit verschenen is.

F-Zero heeft sinds kort weer de spotlights gekregen van Nintendo, sinds de release van het populaire F-Zero 99. Hierin probeer je om 98 tegenstanders te verslaan op races gebaseerd op de SNES-versie. Sinds zijn verschijning heeft Nintendo vele updates en spelstanden toegevoegd.

Er komen regelmatig nieuwe games naar Nintendo Switch Online. Recentelijk is Pokémon Mystery Dungeon nog toegevoegd aan de bibliotheek van de Game Boy Advance.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Derde mini-trailer voor Mario & Luigi: Brotherhood

0

Nieuws Derde mini-trailer voor Mario & Luigi: Brotherhood

02-10-2024

1

Rik

Nintendo haalt Switch-emulator Ryujinx offline

2

Nieuws Nintendo haalt Switch-emulator Ryujinx offline

02-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij

2

Special 10 opvallende Nintendo Switch-games voor oktober 2024

01-10-2024

3

Erik

Reageer als eerste!