Tron: Catalyst aangekondigd voor 2025

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Kitty

  • 0

Tron: Catalyst is aangekondigd als het vervolg op Tron: Identity en verschijnt in 2025 voor de Nintendo Switch.

TRON: Catalyst is een verhaalgedreven isometrische actie-avonturengame die zich afspeelt op diverse locaties van het Arq Grid die werden geïntroduceerd in TRON: Identity. Je neemt het op tegen meerdere tegengestelde facties in een nieuw fantasierijk verhaal.

Je speelt als Exo, een zeer veerkrachtig en vindingrijk programma (elektronische wezens die zijn gemaakt door gebruikers en die leven in de digitale werelden van TRON). Exo bezit een onverwachte kracht die bekendstaat als de Glitch: daarmee kan ze tijdlussen maken. Die vaardigheden zet je in om sterker en behendiger te worden, maar ook om met verschillende facties in gesprek te komen. Daarnaast verken je de wereld op je Light Cycle, neem je deel aan Identity Disc-gevechten en probeer je uit de handen te blijven van Conn, een kwaadaardige agent van CORE. In de eerste verschenen trailer maak je (opnieuw) kennis met de wereld van TRON en zie je hoe de gevechten in zijn werk gaan:

Big Fan Games, een dochteronderneming van Devolver Digital, heeft Tron: Catalyst aangekondigd in samenwerking met Disney Games en ontwikkelaar Bithell Games. Er is nog geen specifieke releasedatum, maar ergens volgend jaar moet de game verschijnen.

Bron: IGN YouTube

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Demo & trailer voor Ys X: Nordics

1

Media Demo & trailer voor Ys X: Nordics

15-10-2024

2

Rik

Neva – Ode aan de maan

9

Review Neva - Ode aan de maan

14-10-2024

2

Evelyne

Reageer als eerste!