Triangle Strategy passeert de 1 miljoen verkopen

  • Nieuws

  • 21 dec 22 om 17:18

  • Rik

  • 1

Via het officiële Twitter-account heeft Square Enix laten weten dat Triangle Strategy de 1 miljoen verkochte exemplaren is gepasseerd. Het gaat hier om alle versies (fysiek en digitaal) van het spel.

Triangle Strategy lanceerde als Switch-exclusive in maart van dit jaar, maar is inmiddels ook speelbaar op de PC. In de eerste twee weken na de release wist de HD-2D titel al 800.000 exemplaren te verkopen. Ter ere van de mijlpaal deelde het team een nieuwe afbeelding waarop de personages Prince Frani, Prince Roland, King Regna, Princess Cordelia en Hughette te zien zijn.

Triangle Strategy werd goed ontvangen, zo deelde Dreon maar liefst een 9,2 uit in zijn review en benoemde ondergetekende de game als mijn persoonlijke Game of the Year 2022. Vooral het schrijfwerk van de Game of Thrones-esque titel wordt gelauwerd. De speler kan het verloop van het verhaal ook nog in grote mate beïnvloeden door de eigen keuzes.

Triangle Strategy kwam uit op 4 maart 2022 voor de Nintendo Switch.

Ben jij een van de miljoen Triangle Strategy-spelers? En zo ja, vind jij dit een verdiende mijlpaal? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paul McCartney blijkt groot fan van themalied Super Mario Bros.

0

Nieuws Paul McCartney blijkt groot fan van themalied Super Mario Bros.

28-02-2024

4

Erik

Hisuian-avalugg-raid-Pokémon-Go-PokémonGo-Winter-Holiday-Part-2-N1-Up

0

Nieuws Pokémon GO detaileert Winter Holiday Part 2 2022-event

21-12-2022

0

Evelyne

De Game of the Year van Willem: Tunic

6

Special De Game of the Year van Willem: Tunic

21-12-2022

5

Willem

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

21 dec 22 om 18:19

#7983‍

5071 XP | 631 comments

Goed om te lezen dat ruim 1 miljoen spelers de slimme keuze hebben gemaakt om Triangle Strategy aan te schaffen want met een ongekend sterk vertakkend verhaal waarbij elke keus van belang is verdient deze strategische titel dit grote succes.