Triangle Strategy: Introductietrailer Frederica Aesfrost

  • Nieuws

  • 25 jan 22 om 19:32

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft een nieuwe trailer online geplaatst voor Triangle Strategy, de nieuwe game van het team achter Bravely Default en Octopath Traveller. In deze trailer staat het personage Frederica Aesfrost centraal.

Frederica is de prinses van het Groothertogdom Aesfrost en de jongste zus van de huidige Groothertog Gustadolph. Twintig jaar na de alles verwoestende Salt-Iron oorlogen, waarin de drie rijken van het continent Norzelia elkaar tot het bittere eind bevochten, zou Frederica het symbool van verzoening moeten zijn. Zij is namelijk uitgehuwelijkt aan hoofdpersonage Serenoa Wolfort, die behoort tot de hoogste adel van het Koninkrijk Glenbrook. Met het huwelijk tussen de voormalige vijanden zou de strijdbijl definitief begraven worden. Wie de gratis demo van Triangle Strategy heeft gespeeld weet echter dat de vrede niet lang zal duren.

In de ‘Personage- en verhaaltrailer’ wordt Frederica aan ons voorgesteld:

Het huis Aesfrost

Naast Frederica worden ook andere belangrijke personages uit het Groothertogdom Aesfrost voorgesteld in de trailer: Aartshertog Gustadolph, premier Thalas, prinses Erika en minister Svarog zijn allemaal leden van het huis Aesfrost. Ook Frederica’s gouvernante Geela Breisse en generaal Avlora passeren de revue. In Triangle Strategy bepaalt de speler op belangrijke punten het verhaal op basis van de eigen overtuigingen. Net als in de vorige trailer wordt een tipje van de sluier opgelicht over een van deze belangrijke keuzemomenten. Frederica en de speler moeten kiezen tussen ‘de welvaart van velen of de waardigheid van enkelen’. Als de kans zich voordoet om een alliantie aan te gaan met het machtige Hyzante moet daar het Roselle-volk voor worden voor worden opgeofferd. Een moreel dilemma, want hoewel de steun van Hyzante essentieel is voor de overwinningskansen van het domein Wolfort zijn de Roselle altijd trouwe vazallen geweest én was de moeder van Frederica zelf een Roselle.

Ook komt het Wolfort-kamp aan bod in de trailer. Hier kun je je voorraden aanvullen voor het gevecht en tactieken uitproberen in oefengevechten. De trailer is de tweede in de reeks Personage- en Verhaaltrailers. Eerder werd prins Roland Glenbrook voorgesteld in zijn eigen trailer. De verwachting is dat in ieder geval Serenoa Wolfort ook een eigen trailer zal krijgen. Triangle Strategy komt op 4 maart 2022 uit voor de Nintendo Switch, tot die tijd kan je aan de slag met de gratis demo in de Nintendo eShop.

Denk jij trouw te blijven aan de Roselle of verraad je ze aan Hyzante? Laat het weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Japanse publicatie teaset onthulling nieuwe Nintendo game

9

Nieuws Japanse publicatie teaset onthulling nieuwe Nintendo game

25-01-2022

1

Rik

Trailer Pokémon Legends: Arceus teaset laatste starterevoluties

1

Media Trailer Pokémon Legends: Arceus teaset laatste starterevoluties

25-01-2022

2

Robin

Reageer als eerste!