Triangle Strategy: Introductietrailer Benedict Pascal

  • Nieuws

  • 31 jan 22 om 16:27

  • Rik

  • 5

In navolging van eerdere ‘Character & Story trailers’ heeft Nintendo een nieuwe trailer online geplaatst voor Triangle Strategy. Deze keer staat het personage Benedict Pascal centraal.

Benedict is de trouwe dienaar van het adelijk huis Wolfort, en daarmee de Steward (kamerheer) van hoofdpersonage Serenoa Wolffort. Benedict gaat tot het uiterste om zijn jonge meester en huis Wolffort te dienen. Ook andere personages gelieerd aan huis Wolffort komen voorbij in de trailer. Dit zijn Symon Wolffort, de vader van Serenoa en voormalig clanleider van huis Wolffort, Landroi Falkes en Silvio Telliore die aan het hoofd staan van de andere hoge adelijke huizen van het koninkrijk Glennbrook, spion Anna Pascal en Serenoa Wolffort zelf.

Zoals ondertussen gebruikelijk is in de Character & Story trailers wordt een van de belangrijke keuzemomenten van de game getoond. Jouw keuzes als speler hebben grote invloed op het verhaal. Als Serenoa en zijn kameraden na een invasie de hoofdstad van het koninkrijk Glenbrook willen ontzetten zijn er drie strategieën mogelijk. Het doorbreken van de dijken zal de vijand letterlijk wegspoelen, maar ook een grote dodentol eisen van de burgerbevolking. Door het sturen van een klein elite team om ’s nachts in een verrassingsaanval de leiders van de tegenstander te elimineren zou een groot bloedbad bespaard blijven. Maar dit gaat wel ten koste van je adelijke eer. De derde optie is een traditioneel beleg, door de stad af te sluiten van nieuwe bevoorrading en versterkingen zou de tegenstander gedwongen worden tot overgave. De trailer omschrijft dit als een keuze tussen Macht, Bedrog en Diplomatie.

Upgrades

Ten slotte gaat de trailer weer in op wat nieuwe spelmechanieken. Deze keer ligt de focus op het upgraden van je units. Ten eerste kan je de personages zelf upgraden door het gebruik van Medals. Door het toekennen van Medals promoveer je je eenheden, die hierdoor nieuwe skills krijgen. Ook kun je met speciale materialen de wapens van je manschappen upgraden. Deze materialen zijn beperkt, dus je moet goed nadenken over wie je deze materialen toekent.

Dit was de derde trailer in de serie ‘Character & Story trailers’, in eerdere trailers werden prins Roland Glenbrook en prinses Frederica Aesfrost voorgesteld. Triangle Strategy komt op 4 maart 2022 uit voor de Nintendo Switch, tot die tijd kan je aan de slag met de gratis demo in de Nintendo eShop.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Prince of Persia: The Lost Crown krijgt nieuwe modi in gratis update

0

Nieuws Prince of Persia: The Lost Crown krijgt nieuwe modi in gratis update

21-05-2024

1

Erik

Pokémon Legends: Arceus overtroeft Diamond & Pearl-remakes in UK

2

Nieuws Pokémon Legends: Arceus overtroeft Diamond & Pearl-remakes in UK

31-01-2022

4

Erik

Pokémon Legends: Arceus doet het goed in de pre-orders

6

Nieuws Pokémon Legends: Arceus doet het goed in de pre-orders

30-01-2022

1

Robin

Discussieer met ons mee! 5

Robin

31 jan 22 om 21:57

#3394‍

3200 XP | 472 comments

Prachtige trailer. Hoe meer ik zie, hoe sneller ik de game wil

Dreon

31 jan 22 om 22:45

#3395‍

2730 XP | 218 comments

Damn, heb er echt zin in!

Rik

1 feb 22 om 01:41

#3396‍

4740 XP | 671 comments

Hmm... Ik vraag me af er wel echt vooruit wordt gekeken naar deze game, het is telkens alleen het RPG-trio van de redactie die reageren.

Selan

1 feb 22 om 12:14

#3397‍

2695 XP | 493 comments

Haha zeker wel, alleen ik klik bewust niet op de berichten omdat ik blanco in de game wil gaan ^^ Heb de demo vorig jaar geprobeerd en toen wist ik dat ik deze wilde halen. Ironisch genoeg klik ik nog steeds op een bericht om een reactie te geven lol....maar jullie zijn zeker niet de enige die op deze game wachten!

Duncmasta

1 feb 22 om 13:41

#3399‍

1251 XP | 245 comments

Intelligent Systems kijk je mee? Zo wil ik mijn Fire Emblem games weer. Dus geen theekransjes en waifu onzin, maar focus op tactiek en verhaal. Triangle Strategy wordt mijn musthave van 2022!