Trailer voor tweede deel demo Emio - The Smiling Man

  • Nieuws

  • 22 aug 24 om 17:33

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft een nieuwe trailer voor de demo van Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club online gezet. Het betreft een promotie voor het tweede deel van de demo.

Eerder maakte Nintendo al bekend een speciale driedelige demo beschikbaar te stellen voor Emio – The Smiling Man. De demo is vanaf dinsdag 20 augustus gratis te downloaden in de Nintendo Switch eShop. Op moment van schrijven is enkel de proloog en het eerste hoofdstuk van het verhaal speelbaar. Vanaf vrijdag 23 augustus komt hoofdstuk 2 beschikbaar via een update. Volgens de Britse trailer gaat de update live om 3:00 uur ’s nachts Nederlandse tijd (2:00 uur Engelse tijd). Op woensdag 28 augustus komt het derde hoofdstuk beschikbaar. Het volledige spel komt vervolgens uit op 29 augustus. Voortgang die je maakt in de demo kan worden overgezet naar het volledige spel.

Bekijk de teaser trailer voor het tweede hoofdstuk van het spel hieronder zelf:

Emio – The Smiling Man is het eerste nieuwe deel in de Famicom Detective Club-serie in ruim 30 jaar. Eerder kwamen de originele twee Famicom Detective Club-spellen al als remakes naar de Nintendo Switch. Yoshio Sakamoto, de geestelijk vader van Famicom Detective Club, keerde terug om dit nieuwe deel te maken. Sakamoto verwierf in de tussentijd vooral bekendheid als Nintendo’s interne eindbaas voor de Metroid-serie. De Famicom Detective Club-spellen zijn visual novels waarin jij speelt als een jonge privédetective. In Emio – The Smiling Man moet het mysterie rond de lugubere seriemoordenaar ‘Emio’ worden opgelost.

Let op: in tegenstelling tot de meeste Nintendo-games is dit horror-spel expliciet niet bedoeld voor kinderen. Het spel heeft een 18+ classificatie gekregen en raakt onder andere aan mogelijk aanstootgevende thema’s als kindermishandeling, (zelf)moord en zelfmutilatie.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club komt op 29 augustus exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Heb jij het eerste hoofdstuk van Emio – The Smiling Man al uitgeprobeerd? Deel jouw eerste ervaringen in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Avonturenspel Sunset Hills komt naar Nintendo Switch

1

Media Avonturenspel Sunset Hills komt naar Nintendo Switch

22-08-2024

1

Coen

Nintendo World Championships in top 10 gameverkopen Amerika

0

Nieuws Nintendo World Championships in top 10 gameverkopen Amerika

22-08-2024

2

Evelyne

Reageer als eerste!