Trailer voor Buzzwole in Pokémon Unite

  • Nieuws

  • 2 aug 22 om 23:26

  • Rik

  • 0

Vorige maand konden we al melden dat Buzzwole naar Pokémon Unite zou komen ter ere van de eerste verjaardag van de Free-to-Start game. Vandaag heeft het Youtube-kanaal van Pokémon Unite de eerste trailer voor Buzzwole online geplaatst.

Zoals gebruikelijk duurt de trailer slechts 30 seconden. In de bijgaande informatie van de trailer leren we ook dat Buzzwole als een melee All-Rounder speelt. Buzzwole komt volgens de trailer op 3 augustus beschikbaar in Pokémon Unite. Dit is een dag eerder dan bij de bekendmaking dat Glaceon, Buzzwole en Tyranitar naar de game zouden komen werd aangekondigd. Of Tyranitar ook eerder beschikbaar komt dan de in eerste instantie gecommuniceerde datum van 16 augustus is nog onbekend.

Pokémon Unite krijgt nog regelmatig nieuwe speelbare Pokémon: Recentelijk werden Delphox en Glaceon nog toegevoegd aan de game.

Pokémon Unite kwam op 21 juli 2021 uit voor de Nintendo Switch. Op 22 september kwam de game ook uit voor mobiele apparaten. De game is Free-to-Start en heeft geen Nintendo Switch Online abonnement nodig.

Ga jij Buzzwole uitproberen in Pokémon Unite? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Xenoblade Chronicles 3 beleeft beste launch voor de serie in het VK

0

Nieuws Xenoblade Chronicles 3 beleeft beste launch voor de serie in het VK

03-08-2022

4

Rik

Adventure-game ‘Calme’ aangekondigd voor de Nintendo Switch

1

Nieuws Adventure-game 'Calme' aangekondigd voor de Nintendo Switch

02-08-2022

2

Rik

Reageer als eerste!