Trailer Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Ren & Stimpy centraal

Gamemill Entertainment heeft opnieuw een personagespotlight voor Nickelodeon All-Star Brawl 2 op YouTube gedeeld waarin Ren & Stimpy centraal staat.

Ren & Stimpy waren net als Aang al in de originele Nickelodeon All-Star Brawl te spelen en keren nu terug met een nieuwe moveset en bijgewerkt ontwerp. Deze personagespotlight gaat in op de volledig gewijzigde moveset van het duo, die zich concentreert op het beheersen van afstand en een defensieve speelstijl.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar het spel staat gepland om later dit jaar uit te komen.

Ga jij met Ren & Stimpy spelen zodra Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Mario_Tandwiel_update

0

Nieuws Nintendo Switch krijgt systeemupdate 18.0.1; dit zit er in

24-04-2024

1

Evelyne

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Dimension Shellshock

0

Review Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Dimension Shellshock

14-09-2023

5

Martijn

Super_Sonic_lifegiving_art_2016_

0

Nieuws Sonic Frontiers krijgt trailer voor The Final Horizon DLC

13-09-2023

3

Evelyne

Reageer als eerste!