Trailer Nickelodeon All-Star braw 2 zet Angry Beavers centraal

Gamemill Entertainment heeft een nieuwe personagespotlight voor Nickelodeon All-Star Brawl 2 op YouTube gedeeld waarin de bevers Dagget en Norbert uit ‘The Angry Beavers’ centraal staat.

Dagget en Norbert komen dus oorpsornkelijk uit de cartoon ‘The Angry Beavers’ en zijn in Nickelodeon All-Star Brawl 2 een two-in-one fighter. Dit houdt in dat ze net als Pyra en Mythra in Super Smash Bros. Ultimate op elk gewenst moment kunnen wisselen. Dagget heeft erg veel snelheid waardoor je met hem makkelijk combo’s kunt maken en Norbert heeft een superieur bereik en is krachtiger. Als een van de bevers zijn side specials of neutral gebruikt, wordt de andere bever opgeroepen om te helpen tijdens de aanval. Maar, als de om hulp gevraagde bever geraakt wordt nadat hij is opgeroepen, loopt hij schade op en kan je voor een kort duur niet naar hem wisselen.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 komt op 3 november 2023 naar de Nintendo Switch.

Ga jij dit dynamische duo uit ‘The Angry Beavers’ uitproberen zodra Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

0

Nieuws Meer profieliconen van Super Mario Party Jamboree beschikbaar

25-10-2024

1

Karina

Fate/Samurai: Remnant – Ambitieuze RPG met kartelrand

0

Review Fate/Samurai: Remnant - Ambitieuze RPG met kartelrand

11-10-2023

4

Rik

SPYxANYA op Nintendo Switch krijgt eerste officiële trailer

0

Media SPYxANYA op Nintendo Switch krijgt eerste officiële trailer

10-10-2023

0

Karlijn

Reageer als eerste!