Tomb Raider IV-VI Remastered komt naar de Switch

Na de succesvolle remaster van de eerste drie Tomb Raider-delen komen ook deel 4, 5 en 6 volgend jaar naar de Switch!

Aspyr onthult Tomb Raider IV-VI Remastered met een aankondigingstrailer. In die trailer zien we hoe de klassieke Tomb Raider-spellen The Last Revelation, Chronicles en The Angel Of Darkness er grafisch op vooruitgaan in de remaster. De spellen kwamen respectievelijk uit in 1999, 2000 en 2003.

Ook is het mogelijk om (net als in de vorige Remastered-trilogie) te wisselen tussen oude en nieuwe graphics. Volgend jaar kunnen we aan de slag met Lara Croft’s avonturen. De bundel komt uit op 14 februari, Valentijnsdag.

Afgelopen Valentijnsdag bracht Aspyr al Tomb Raider I-III Remastered uit, waarin de eerste avonturen van Lara een opfrisbeurt kregen. Deze trilogie kreeg van ons een 8 en we waren te spreken over de grafische en quality-of-life updates. Ook na lancering kreeg deze compilatie nog de nodige updates.

Heb jij genoten van de eerste drie delen, en zit je klaar voor deel 4 tot en met 6? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Europa – Genieten met korte teugen

0

Review Europa - Genieten met korte teugen

11-10-2024

1

Rik

Dit zijn de eerste impressies van Nintendo’s Alarmo-klok

1

Nieuws Dit zijn de eerste impressies van Nintendo's Alarmo-klok

11-10-2024

2

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

3 dagen geleden

#14617‍

3991 XP | 459 comments

Zelf ben ik niet de grootste Tomb Raider-fan. Vroeger kon ik er weinig mee en heb die games weinig gespeeld, ondanks dat we Tomb Raider 2 zelf op de PC hadden. Misschien was het te moeilijk, maar intussen... Wie weet, ga ik die oude games nog eens een tweede kans geven, op den duur. Ze spreken mij nu meer aan dan toen, al kan ik niet precies plaatsen waarom. Mogelijk toch de grafische verbetering.

Ik ben benieuwd wat ze met deze tweede reeks remasters gaan doen. Tomb Raider: The Angel of Darkness heeft een behoorlijk slechte reputatie. Hopen dat Aspyr het spel nog wat weet te verbeteren, al zijn er natuurlijk puristen die de games zoveel mogelijk willen spelen als toen. Zelf heb ik ze nooit gespeeld. Ik kom niet verder dan Tomb Raider 1, 2, Anniversary en de 2013-reboot. Als de eerste drie spellen bevallen, misschien haal ik deze tweede set remasters dan ook nog eens.