This War of Mine-studio doneert winst komende week aan Rode Kruis Oekraïne

  • Nieuws

  • 25 feb 22 om 15:20

  • Kitty

  • 0

11 bit Studios, het Poolse bedrijf achter de anti-oorlog survivalgame This War of Mine, heeft laten weten dat ze de winst van komende week doneren aan het Rode Kruis in Oekraïne. 

Het gaat niet alleen om de game, maar ook om alle DLC op elk platform (vertaald). De studio heeft in een statement laten weten (vertaald):

Laat deze boodschap resoneren met alles wat je weet over deze oorlog en hoe oorlog mensen doodt, hun levens en huizen verwoest. Laten we – spelers en ontwikkelaars samen – alles doen wat we kunnen om de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne te steunen.

Crytivo, een uitgever van indie-games in Californië, heeft een soortgelijke actie opgezet. Zij doneren de winst van de februari en maart aan het Rode Kruis (vertaald):

Om Oekraïne te steunen, zullen wij alle winst van onze winkel van deze maand (februari) en volgende maand (maart) aan het Oekraïense Rode Kruis doneren om de slachtoffers te steunen. We zullen onze werknemers in Oekraïne ook betaald verlof geven tot ze zich in veiligheid kunnen brengen of de situatie voldoende verbetert om hen toe te laten in een veilige omgeving te werken.

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Launch trailer voor Atelier Sophie 2

0

Nieuws Launch trailer voor Atelier Sophie 2

26-02-2022

1

Rik

Mario Golf wint de DICE Awards 2022 voor beste sportgame

1

Nieuws Mario Golf wint de DICE Awards 2022 voor beste sportgame

25-02-2022

1

Ness

Reageer als eerste!