Mario Golf wint de DICE Awards 2022 voor beste sportgame

  • Nieuws

  • 25 feb 22 om 13:21

  • Ness

  • 1

Mario Golf: Super Rush en Pokémon Unite behalen allebei een overwinning tijdens de D.I.C.E. Awards.

De D.I.C.E. Awards (”Design Innovate Communicate Entertain”) is een jaarlijks evenement waarbij de beste games van het jaar in het zonnetje worden gezet, net zoals de Game Awards. Tijdens deze 25ste editie van deze awardshow, werd er gekeken naar de beste games van 2021 binnen verschillende genres. Hierbij heeft Mario Golf: Super Rush de titel van beste sportgame overwonnen. Andere games die genomineerd waren voor deze titel waren FIFA 22, NBA 2K22, Riders Republic en The Climb 2.

Daarbij heeft Pokémon Unite de prijs gewonnen voor beste mobile game van het jaar. De games Behind the Frame, Fantasian, League of Legends: Wild Rift en Moncage streden voor dezelfde titel.

Tenslotte zijn er enkele Nintendo-games die helaas niet hebben gewonnen. Metroid Dread verloor van Halo Infinite voor beste actiespel van het jaar. Verder werden Animal Crossing’s Happy Home Paradise DLC, Mario Party Superstars en WarioWare: Get it Together overschaduwd door Ratchet & Clank: Rift Apart in de categorie voor beste familiespellen van het jaar. Het volledige lijstje aan winnaars en nominaties kun je hier bekijken.

Ben je het eens met de winnaars? Kitty vond Mario Golf: Super Rush wat Nintendo-magie missen in haar review. Praat erover mee in de reacties!

Bron: D.I.C.E. Awards

Like dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

This War of Mine-studio doneert winst komende week aan Rode Kruis Oekraïne

0

Nieuws This War of Mine-studio doneert winst komende week aan Rode Kruis Oekraïne

25-02-2022

2

Kitty

Nintendo brengt verbeteringen aan in N64-emulatie Switch Online

2

Nieuws Nintendo brengt verbeteringen aan in N64-emulatie Switch Online

25-02-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Icelos

25 feb 22 om 18:03

#3850‍

2637 XP | 240 comments

Hoe kan Ratchet & Clank het nou winnen in de categorie beste familiespel? Absurd.