Theatrhythm Final Bar Line DLC voegt Octopath Traveler-muziek toe

De Octopath Travaler DLC voor Square Enix’s ritmespel Theatrhythm Final Bar Line is nu te spelen en brengt vijf nieuwe nummers met zich mee. 

Om de nieuwe nummers uit de populaire HD-2D RPG-serie te spelen, moet je de Season Pass 2 van Theatrhythm Final Bar Line aanschaffen. De nummers die met de DLC meekomen zijn Battle at Journey’s End, Primrose the Dancer, Daughter of the Dark God, Octopath Traveler -Main Theme- en Decisive Battle II. Een paar van de nummers zijn in de Tweet hieronder te beluisteren.

Dennis beloonde Theatrhythm Final Bar Line met een 8,7 in zijn review en noemde het spel een “een viering van 35 jaar Final Fantasy”.

Ga jij deze Octopath Traveler nummers uitproberen in Theatrhythm Final Bar Line? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Final Fantasy op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [11 mei]

2

Nieuws Wat speel je dit weekend? [11 mei]

11-05-2024

1

Erik

Lakeside Park lijkt volgende Mario Kart Tour baan

1

Nieuws Lakeside Park lijkt volgende Mario Kart Tour baan

20-07-2023

2

Dennis

Miyamoto vraagt zich af waarom Pikmin nooit beter verkocht

4

Media Miyamoto vraagt zich af waarom Pikmin nooit beter verkocht

20-07-2023

3

Kitty

Reageer als eerste!