The Three Fairies-update komt naar Baldo

  • Nieuws

  • 27 apr 22 om 17:36

  • Rik

  • 0

Ruim een jaar na de (controversiële) release van de game, krijgt Baldo nu een grote update. De ‘The Three Fairies’-update voegt een nieuw avontuur van ongeveer tien uur toe aan de game. De The Three Fairies-update is gratis beschikbaar voor mensen die de hoofdgame hebben gekocht.

Baldo maakte furore bij de aankondiging van de game wegens de charmante mix van Ghibli-esque/Ni No Kuni-vibes gecombineerd met dungeon-gameplay in de stijl van The Legend of Zelda. Op de release bleek de game echter vol te zitten met game-breaking bugs. Vorig jaar berichtten we nog dat zelfs een tweede grote hotfix-patch deze problemen slechts ten dele oploste. Op basis van recente gebruikerservaringen zou de game nu wel in speelbare staat moeten zijn. Wie de game destijds geskipt heeft zou Baldo nu dus veilig een tweede kans kunnen geven.

De The Three Faries-update voegt de volgende zaken toe:

  • Een nieuw (10 uur durend) avontuur: Baldo: The Three Faries
  • Een nieuwe assisted mode voor beide avonturen: Deze kan elk moment vanuit het options-menu worden geactiveerd. In de assisted mode vullen je Health en Orbs automatisch aan en toont je map meer pinpoints.
  • Verscheidene andere kleine verbeteringen.

The Three Fairies-update kan per direct gratis worden gedownload via de Nintendo eShop. Baldo kwam op 27 augustus 2021 uit voor de Nintendo Switch.

Ben jij benieuwd naar The Three Fairies? Of heeft Baldo voor jou definitief afgedaan wegens de buggy release? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Pokémon Legends: Arceus terug naar de top 3 in Engelse spelverkopen

1

Nieuws Pokémon Legends: Arceus terug naar de top 3 in Engelse spelverkopen

27-04-2022

3

Robin

Nintendo Switch is best verkochte console van maart 2022 in VS

0

Nieuws Nintendo Switch is best verkochte console van maart 2022 in VS

27-04-2022

2

Robin

Reageer als eerste!