The Pedestrian komt volgende week naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11 jan 24 om 19:55

  • Karina

  • 0

Skookum Arts heeft op 10 januari 2024 aangekondigd dat hun puzzelplatformspel “The Pedestrian” op 18 januari 2024 naar Nintendo Switch komt. Het spel, dat ongeveer drie jaar in ontwikkeling was, biedt een unieke ervaring waarbij openbare borden een centrale rol spelen.

Het spel is een 2.5D side-scrolling puzzelplatformer. Als de voetganger betreed je een dynamische 3D-wereld met uitdagende puzzels. Je speelt door openbare borden te herschikken en opnieuw te verbinden om door elke boeiende omgeving te verkennen en verder te komen. Dit mechanisme is wat “The Pedestrian” onderscheidt tfvan andere spellen.

Het team van Skookum Arts heeft ongeveer drie jaar gewerkt aan de port naar de Nintendo Switch. Het spel zal digitaal worden verkocht op de Switch eShop voor €16,79.

Ben jij van plan om “The Pedestrian” te proberen als het uitkomt op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Nintendo Life

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Splatfest_Einde van de wereld_ artwork

0

Nieuws Nintendo deelt artwork voor Einde van de Wereld-splatfest in Splatoon 3

16-05-2024

0

Evelyne

Fan Friday: Piranha Plants on Parade – Smash Bros. Remix

0

Special Fan Friday: Piranha Plants on Parade - Smash Bros. Remix

12-01-2024

2

Rik

Prince of Persia: The Lost Crown – Een glorieuze terugkeer

4

Review Prince of Persia: The Lost Crown - Een glorieuze terugkeer

11-01-2024

7

Dennis

Reageer als eerste!