The Legend of Heroes: Trails into Reverie komt uit in zomer 2023

  • Nieuws

  • 19 okt 22 om 22:19

  • Rik

  • 0

NIS America heeft bekend gemaakt dat het nieuwste deel van de The Legend of Heroes-serie volgend jaar releaset. The Legend of Heroes: Trails into Reverie komt in de zomer van 2023 uit.

Eerder maakte NIS America al bekend dat de remake van The Legend of Heroes: Trails to Azure volgend jaar maart uitkomt. Hoewel het chronologisch geen direct vervolg is op Trails to Azure, kunnen Switch-eigenaren met Savedata voor deze game wel bonussen verwachten in Trails into Reverie. Verhaaltechnisch zitten er vier games (Trails of Cold Steel I, II, III & IV) tussen voorgenoemde games.

The Legend of Heroes: Trails into Reverie maakt gebruik van het nieuwe Crossroads System, waarmee de speler kan switchen tussen Rean Schwarzer, Lloyd Bannings en het gemaskerde personage ‘C’. Ook belooft NIS America dat Trails into Reverie nieuwe mechanieken zal introduceren in de serie. Japanse Switch-eigenaren konden al in 2021 aan de slag met de game.

Kijk jij uit naar het nieuwste deel in de Trails-serie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: NIS America

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Mario + Rabbids, van nachtmerrie tot dagdroom

3

Special Mario + Rabbids, van nachtmerrie tot dagdroom

20-10-2022

7

Rik

The Legend of Heroes: Trails to Azure komt op 17 maart naar de Switch

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails to Azure komt op 17 maart naar de Switch

19-10-2022

1

Rik

Reageer als eerste!