Teaser voor derde deel Emio-demo

  • Nieuws

  • 27 aug 24 om 23:00

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft weer een nieuwe trailer voor de demo van Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club online gezet. Het betreft een teaser voor het derde deel van de demo.

Eerder maakte Nintendo al bekend een speciale driedelige demo beschikbaar te stellen voor Emio – The Smiling Man. Deze demo kwam op 20 augustus beschikbaar en bevatte de proloog en het eerste hoofdstuk van het spel. Op 23 augustus kwam het tweede hoofdstuk beschikbaar via een update. Het derde en laatste hoofdstuk dat in de demo beschikbaar komt zal op 28 augustus worden toegevoegd via een update om 3:00 uur Nederlandse tijd. Het derde hoofdstuk heet ‘The Language of Flowers’. In de teaser trailer zien we dat we in ieder geval het in verleden van detective Kuze duiken. Dit personage hebben we al leren kennen in de eerste twee hoofdstukken van de game.

Alle voortgang die je maakt in de demo van Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club kan worden overgezet naar de volledige game. In deze 18+ Visual Novel van de hand van Metroid-eindbaas Yoshio Sakamoto staat de ‘Urban Legend’ van Emio centraal. Wie is deze mysterieuze seriemoordenaar met papieren zak over zijn hoofd? Als jonge privédetective assisteer jij tijdens het politieonderzoek.

Let op: in tegenstelling tot de meeste Nintendo-games is dit horror-spel expliciet niet bedoeld voor kinderen. Het spel heeft een 18+ classificatie gekregen en raakt onder andere aan mogelijk aanstootgevende thema’s als kindermishandeling, (zelf)moord en zelfmutilatie.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club komt op 29 augustus exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Heb jij het eerste hoofdstukken van Emio – The Smiling Man al uitgeprobeerd? Deel jouw eerste indrukken in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Epic Mickey: Rebrushed krijgt demo

0

Nieuws Epic Mickey: Rebrushed krijgt demo

28-08-2024

2

Rik

The Legend of Heroes: Trails in the Sky remake lanceert in 2025

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails in the Sky remake lanceert in 2025

27-08-2024

1

Robin

Reageer als eerste!