Switch-versie Freedom Planet 2 uitgesteld naar lente 2024

De Switch-port van Freedom Planet 2 die gepland was om deze maand te verschijnen, wordt uitgesteld naar de lente van 2024. Dat meldt Xseed Games, de uitgever van de game, op X (Twitter).

In het bericht melden Galaxy Trail en Xseed Games, respectievelijk de ontwikkelaar en uitgever van het spel, dat ze het belangrijk vinden om hun spelers op alle platformen dezelfde ervaring te geven die nu al op pc te verkrijgen is.

Gameplay van Freedom Planet 2

Freedom Planet 2 is het vervolg op Freedom Planet, dat wel al verkrijgbaar is op Switch. Het spel is zeer geïnspireerd door de Sonic-games, maar focust ook op meer actie door je meer manieren te geven om vijanden en bazen te verslaan. Freedom Planet 2 is nu verkrijgbaar op Steam en heeft een overweldigend positieve reactie gekregen op dat platform.

Keek jij ernaar uit om dit spel deze maand te spelen? Of kan je best nog wat maanden wachten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: X Xseed Games

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Pokémon GO viert Scarlet & Violet DLC met gratis voorwerpen

0

Nieuws Pokémon GO viert Scarlet & Violet DLC met gratis voorwerpen

14-12-2023

2

Coen

Hoofdafbeelding bij eerste reviews van Pikmin 4

3

Special De Game of the Year-nominatie van Kitty: Pikmin 4

14-12-2023

4

Kitty

Reageer als eerste!