Survivalen geblazen in The Bonfire: Forsaken Lands voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 22 jul 21 om 22:00

  • Erik

  • 0

Fredbear Games maakt bekend dat The Bonfire: Forsaken Lands de overstap maakt naar de Nintendo Switch. Het survivalspel lanceert later in 2021.

The Bonfire is een strategiegame met de focus op survivalelementen. Dit betekent dat het uiterst belangrijk is dat je zo lang mogelijk overleeft, en gevaarlijke monsters en natuurelementen trotseert. Overdag verzamel je grondstoffen, manage je je werknemers en craft je gebouwen en spullen. Alles in voorbereiding op de kille nacht, waar de monsters aanvallen. Dan is het aan jou en je dorpsgenoten om ervoor te zorgen dat jullie niet te grazen worden genomen.

Daarnaast is er in de wereld van The Bonfire: Forsaken Lands natuurlijk van alles te ontdekken. De ontwikkelaar belooft dat je “met elke opvolgende dag wat nieuws leert”! Hoe langer je het volhoudt (niet doodgaan!), hoe meer craftmogelijkheden en dergelijke je tot je beschikking hebt.

The Bonfire: Forsaken Lands verscheen oorspronkelijk op 9 maart 2018 voor Steam en mobiele platformen. Vooral op telefoons is ‘ie goed ontvangen. De Nintendo Switch-versie gaat $9,99 kosten, dus waarschijnlijk 10 euro hier.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

0

Nieuws Gerucht: LEGO Zelda-set verschijnt in september

14-05-2024

0

Kitty

Summer in Mara krijgt een fysieke release in Europa

0

Nieuws Summer in Mara krijgt een fysieke release in Europa

22-07-2021

0

Erik

Black Book verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

0

Nieuws Black Book verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

22-07-2021

1

Erik

Reageer als eerste!