Black Book verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 22 jul 21 om 21:00

  • Erik

  • 0

Black Book heeft een releasedatum gekregen. Op 10 augustus brengen HypeTrain Digital en Morteshka deze game vol duistere magie naar de Nintendo Switch.

Ter gelegenheid van dit nieuws, heeft IGN een verse trailer uitgebracht. Deze zet de nachtelijke tonen van de game. We zien de hoofdpersoon met haar magische spreuken gehakt maken van vele demonen, terwijl de wereld om haar heen langzaam in vlammen opgaat. Deze RPG zit vol Oost-Europese mythologieën, en speelt zich af in de Slavische wereld van de 19e eeuw.

In Black Book speel je als Vasilisa, een vrouw die voorbestemt is om een heks te worden. Hier heeft ze echter geen zin in, dus ze besluit haar geliefde te trouwen – maar deze droom is al snel aan diggelen geslagen als deze mysterieus verdwijnt. Verscheurd door dit plotselinge noodlot, gaat Vasilisa op zoek naar het Black Book, een demonisch artefact dat volgens de legende elke wens kan vervullen…

Het is al een tijdje geleden dat we voor het laatst van de game hoorden. Het spel kwam oorspronkelijk tot leven als Kickstartercampagne, waar het liefst €138.000,- ophaalde. Je kunt Black Book overigens alvast uitproberen via een demo op Steam!

 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Survivalen geblazen in The Bonfire: Forsaken Lands voor Nintendo Switch

0

Nieuws Survivalen geblazen in The Bonfire: Forsaken Lands voor Nintendo Switch

22-07-2021

0

Erik

Eevee ster van Pokémon GO Community Day in augustus

0

Nieuws Eevee ster van Pokémon GO Community Day in augustus

22-07-2021

1

Erik

Reageer als eerste!