Super Nintendo World krijgt Donkey Kong-power-up-bandjes

  • Nieuws

  • 6 dec 23 om 21:33

  • Coen

  • 0

Universal Studios Japan heeft ons de eerste beelden laten zien van de Donkey Kong-power-up-bandjes in Super Nintendo World.

Het Donkey Kong Country-onderdeel van het park gaat in het voorjaar van 2024 open en daar horen nieuwe power-up-bandjes bij. Er komen twee exemplaren beschikbaar: een gebaseerd op Donkey Kong zelf en een gebaseerd op Diddy Kong. De bandjes zijn laten zien tijdens een persevenement van Nintendo en Universal Studios.

Deze power-up-bandjes kunnen gebruikt worden in het park om dingen te activeren, geheimen te ontdekken en om je voortgang in het park bij te houden via een app op je smartphone. Ook kunnen de bandjes gebruikt worden als amiibo bij specifieke games op de Nintendo Switch. Het bandje werkt als een amiibo voor het specifieke karakter dat op het bandje staat. Het Donkey Kong-bandje functioneert dus als een Donkey Kong-amiibo

Een kijkje naar de spiksplinternieuwe Donkey Kong en Diddy Kong power-up-bandjes.

Opmerkelijk is dat het design dat gebruikt wordt voor Diddy Kongs power-up-bandje hetzelfde is als het tonnetje waar Diddy Kong in verstopt zit in Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Men speculeert nu over de mogelijkheid van power-up-bandjes gebaseerd op Dixy Kong en Cranky Kong, die ook voorkomen in de game.

Super Nintendo World in Osaka, Japan, opende voor het eerst zijn deuren in 2021. Sinds 2023 is er ook een Noord-Amerikaanse variant in Californië.

Wat denk jij van de power-up-bandjes? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

De triomf van nostalgie: Nintendo’s tijdloze reis door herinneringen

0

Column De triomf van nostalgie: Nintendo's tijdloze reis door herinneringen

07-12-2023

4

Karlijn

Mini Motorways krijgt bezoek van Aurora Borealis-update

0

Nieuws Mini Motorways krijgt bezoek van Aurora Borealis-update

06-12-2023

1

Coen

Reageer als eerste!