Summer Game Fest 2024 heeft liveshow van 2 uur

  • Nieuws

  • 4 jun 24 om 15:18

  • Dennis

  • 0

Komende vrijdag trapt Geoff Keighley zijn Summer Game Fest af met een liveshow. Op X laat hij weten dat deze Opening Showcase twee uur zal duren.

De Opening Showcase start komende vrijdag om 23:00 uur. Op X laat Geoff Keighley in een reactie weten dat de liveshow twee uur duurt. Aansluitend worden nog de Day of the Devs en Devolver Direct uitgezonden. Wie alles wil zien zal dus lang moeten opblijven.

Welke games we precies kunnen verwachten tijdens de Opening Showcase is nog een verrassing. In een trailer zien we wel beelden van onder andere Dragon Ball, Sonic, Dune en Batman. De band London Grammar verzorgt de muziek in de trailer.

Het Summer Game Fest is een viering van games en bestaat uit een hoop losse showcases, presentaties en conferenties gedurende de zomer. De Opening Showcase trapt traditiegetrouw het hele festijn af Alle conferenties en tijden vind je in dit handige overzicht.

Ga jij voor de digitale buis zitten om de liveshow te bekijken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

0

Nieuws Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

14-06-2024

1

Rik

Launch trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance

0

Media Launch trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance

04-06-2024

3

Rik

Metal Slug Tactics dit najaar naar de Switch

0

Media Metal Slug Tactics dit najaar naar de Switch

04-06-2024

2

Dennis

Reageer als eerste!