Suika Game is Game op Proef van december

  • Nieuws

  • 5 dec 23 om 11:11

  • Dennis

  • 0

Leden van Nintendo Switch Online kunnen deze maand gaan puzzelen met fruit. Suika Game is namelijk de Game op Proef voor december!

Dat laat Nintendo weten via X. Wie een abonnement heeft op Nintendo Switch Online kan vanaf 7 december Suika Game downloaden en een week lang uitproberen. Dit doe je via de eShop-pagina van het spel en dan te kiezen voor ‘Game op Proef’.

Suika Game kwam op 20 oktober dit jaar in het westen uit. Daarvoor was het spel al speelbaar in Japan, en werd het een virale hit op Twitch. In het puzzelspel combineer je stukjes fruit tot steeds groter wordende exemplaren. Erik beoordeelde het verslavende spelletje met een 7.5. Suika Game is te koop in de Nintendo eShop voor €2,99.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

De complexe relatie tussen Nintendo en GTA

9

Special De complexe relatie tussen Nintendo en GTA

05-12-2023

7

Erik

Hoofdafbeelding bij Nintendo Switch krijgt update

2

Nieuws Nintendo Switch krijgt systeemupdate 17.0.1

05-12-2023

2

Erik

Reageer als eerste!