Stardew Valley-maker geeft kleine update over consolerelease Versie 1.6

De maker van Stardew Valley, Eric Barone, heeft een nieuwe update gegeven over de ontwikkeling van de console-versie van update 1.6. Daarnaast heeft hij ook een nieuwe patch uitgebracht voor de pc-versie van de game, waar versie 1.6 al te spelen is. 

In een bericht op social media stelt hij fans die op de console-versie van update 1.6 zitten te wachten gerust door aan te geven dat de update nog even in ontwikkeling is en zo spoedig mogelijk uitgebracht gaat worden. Daarnaast bedankt hij iedereen voor hun geduld. Hier is zijn volledige bericht te lezen:

Stardew Valley multiplayer screenshot

Barone liet al eerder weten dat het zijn bedoeling is om versie 1.6 ook zo snel mogelijk op consoles uit te brengen, maar dat hij nog geen specifieke releasedatum heeft.

Spelers kunnen in de 1.6 update een nieuw groot festival, twee nieuwe minifestivals, nieuwe content voor de late-game die dieper ingaat op elk van de vaardigheidsgebieden, nieuwe items en craftingrecepten en Joja-alternatieven voor sommige van de end-game quests verwachten. Ze kunnen ook 100+ nieuwe dialoogregels, winteroutfits voor dorpelingen, een nieuw soort beloning voor het voltooien van billboardverzoeken en ondersteuning voor multiplayer voor acht spelers op de PC verwachten. Als laatste worden er ook veel kleine aanvullingen en aanpassingen gemaakt, komt er een nieuw boerderijtype en worden er nieuwe geheimen aan het spel toegevoegd.

Sta jij ook al klaar om versie 1.6 van Stardew Valley te gaan spelen zodra deze uitkomt op de Switch? Of heb je de update al op de pc geprobeerd? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

0

Nieuws Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

09-05-2024

1

Erik

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthuld voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Hoofdafbeelding bij Nintendo Switch 2 heeft mogelijk een magnetisch Joy-Con-systeem

3

Nieuws Nintendo Switch 2 bevat mogelijk een magnetisch Joy-Con-systeem

27-04-2024

4

Erik

Reageer als eerste!