Stardew Valley krijgt Festival of Seasons-concerttour

Hoewel de maker van Stardew Valley, Erik Barone (ook wel bekend als ConcernedApe), druk bezig is aan versie 1.6 van de landbouw- en levensstijlsim, heeft hij een volledige concertreeks aangekondigd die in 2024 zal plaatsvinden.

Barone kondigde het concerttournee aan via een post op X (voorheen Twitter). De “Festival of Seasons” concerttour zal een goed aantal bekende nummers uit Stardew Valley bevatten en zal door een kamerorkest opgevoerd worden. De concerten worden in Amerika, Canada, Engeland, Australië, Zuid-Korea en Thailand opgevoerd en voor de concerten in Amerika, Canada, Engeland en Australië zijn al kaarten te bestellen.

Dit is wat je volgens de officiële website kan verwachten van het concert:

Dompel jezelf onder in de melodieën van de natuur, als een kamerorkest de muziek van Stardew Valley tot leven brengt!

Stardew Valley: Festival of Seasons is een intiem, meeslepend live concert met nieuwe arrangementen van de meest geliefde nummers van de betoverende soundtrack van de game.

Het concertprogramma, samengesteld door ConcernedApe, neemt je mee op een muzikale reis door de vier seizoenen van de vallei, de onvergetelijke festivals en de geliefde dorpelingen.

Kom naar Festival of Seasons en beleef de magie van Stardew Valley als nooit tevoren!
heeft nu een volledige concertreeks aangekondigd die in 2024 zal plaatsvinden.

Sta jij al helemaal te popelen om naar een van deze Stardew Valley concerten te gaan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: StardewValleyConcert.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

De Nintendo 2DS en de verdwenen gimmick

2

Special De Nintendo 2DS en de verdwenen gimmick

12-10-2023

6

Dennis

Animal Crossing_Lego_set_

6

Nieuws Nintendo onthult vijf LEGO Animal Crossing-sets

11-10-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!