Spyro Reiginited Trilogy tien miljoen keer verkocht

Spyro Reignited Trilogy, die officieel in 2018 uitkwam voor de Nintendo Switch, heeft de 10 miljoen verkopen behaald.

Op social media heeft het officiële account van Spyro the Dragon bekendgemaakt dat de Spyro Reignited Trilogy de 10 miljoen verkopen wereldwijd heeft behaald. De aankondiging was gedaan ter ere van het 25e jubileum van de paarse draak.

Ter ere van deze mijlpaal heeft het team achter de Reingited Trilogy de soundtrack van de titel op Spotify vrijgegeven. Hierin zitten 45 soundtracks uit alle drie de spellen. Daarnaast is de game ook met 60% korting te verkrijgen in de Nintendo Switch Blockbuster Sale.

In dit jubileum wordt met een speciale Spyro Community Day de verjaardag van de paarse draak gevierd. Fans worden op 8 september gevraagd om hun Spyro tekenwerken te delen, hun favoriete verhalen te delen, de spellen te livestreamen, speed-runnen en om sequels te vragen. Een tijdje terug vertelde Martijn dat hij Spyro had opgepakt omdat hij het vroeger nooit had uitgespeeld.

Heb jij een leuk idee voor een nieuwe Spyro Game? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Little_Nightmares_III_gamescom

0

Nieuws Little Nightmares III ondersteunt geen couch co-op

04-09-2023

1

Evelyne

Detained: Too Good For School – Niet alleen maar een beat-em-up

0

Hands-on Detained: Too Good For School - Niet alleen maar een beat-em-up

04-09-2023

3

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

4 sep 23 om 17:32

#11284‍

3891 XP | 449 comments

Zijn ook toffe spellen en ze zien er ook op de Nintendo Switch uitstekend mooi uit. Was destijds een heel eind gekomen met het eerste deel, maar de Spyro Reignited Trilogy bevat nog twee games! Sowieso waar voor je geld, want deze titel is vaak afgeprijsd en is zelfs standaard al niet eens zo duur. Net als de Crash N. Sane Trilogy dus zeker een aanrader!

Zijn wel geruchten dat Toys for Bob met een nieuwe Spyro the Dragon bezig is. Die zou dan ook alle latere games negeren en Spyro the Dragon 4 worden, net als bij Crash Bandicoot 4: It's About Time. Over die game was ik erg positief, dus een soortgelijke behandeling mag voor Spyro ook best. Heb liever dat ze bij de basis blijven, dan toen ook die serie erna ontspoorde. Spyro verdient ook wel een nieuw deel, net zoals Crash.