Spring Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour

Mario Kart Tour racet de lente in met de Spring Tour, die een gloednieuwe baan met zich meebrengt!

De Yoshi Tour komt tot zijn einde in Mario Kart Tour. Na de tease van de Athene baan van gisteren, heeft het officiële Mario Kart Tour Twitter-account de volgende Tour bekend gemaakt: de Spring Tour. De sping Tour gaat van start op 19 april 2023 en introduceert een nieuwe baan: Athens Dash. Naast Athens Dash kunnen we ook nog verschillende terugkerende Europese stadsbanen verwachten!

 

Verder zien we in de trailer ook een nieuwe versie van Toad verschijnen, namelijk Toad Vacation. Zo te zien is hij helemaal klaar voor zijn vakantie in Athene met zijn pet, zonnebril en fotocamera.

Zoals gebruikelijk is er ook weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd voor de Spring Tour. Dit keer is het een standaard Mii Racing Suit, maar dan in een blauwe kleur. Het speciale item van dit Mii Racing Suit is de Dash Ring. Deze keer zijn er aan het einde van de video maar liefst vier silhouetten te zien van de volgende Mii Racing Suits, die lijken op de haarstijlen van de Koopalings.

De Spring Tour begint op 19 april 2023 en zal ongeveer twee weken duren.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Ben jij al klaar om je motoren te starten voor de Spring Tour van Mario Kart Tour? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Pokémon Horizons animatieserie toont nieuwe Pokémon

1

Nieuws Pokémon Horizons animatieserie toont nieuwe Pokémon

14-04-2023

1

Dennis

Matthew Mercer stemacteur van Ganondorf in Tears of the Kingdom

13

Nieuws Matthew Mercer stemacteur van Ganondorf in Tears of the Kingdom

14-04-2023

4

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

14 apr 23 om 12:05

#9563‍

5177 XP | 640 comments

Er is een grote kans dat Athene Dash in Wave 5 van de Booster Course Pass gaat terechtkomen aangezien Griekenland met veren wordt geassocieerd en één van de opkomende twee cups de feather cup is! 🪶