Splatoon 3's nieuwe update is nu live; dit zit er in

  • Nieuws

  • 30 aug 24 om 12:30

  • Dennis

  • 1

Splatoon 3 is nu te updaten naar versie 9.0.0. Deze voegt onder andere connectieverbeteringen en support voor de nieuwe amiibo toe!

Spelers van Splatoon 3 kunnen hun game nu bijwerken naar de laatste versie. Deze update zorgt ervoor dat de onlangs aangekondigde amiibo gebruikt kunnen worden in het spel. Daarnaast is de data voor een volgend Big Run-evenement toegevoegd.

Een verbetering in de connectie zorgt ervoor dat gegevens tijdens multiplayer sneller worden verstuurd, waardoor er minder vertraging plaatsvindt. En er is nog een leuke toevoeging, want wie tijdens een Splatfest de status van Ruler of hoger haalt, kan met zijn team poseren op de Splatfest Float, die tijdens de Splatfests boven de plaza zweeft.

Splatoon 3 – Versie 9.0.0 (30 augustus 2024)

  • Support toegevoegd voor de volgende amiibo:
    • Callie (Alterna)
    • Marie (Alterna)
    • Pearl (Side Order)
    • Marina (Side Order)
  • Verbeterde connectiviteitsprogrammering om de tijd te verkorten tussen het ontvangen van verzonden gegevens door ontvangers en het antwoord dat vervolgens wordt teruggestuurd.
  • De XP die nodig is om de Freshness van een wapen op 1 ★ te krijgen is verlaagd van 10.000 naar 5.000 om het makkelijker te maken om Sheldon-licenties te krijgen.
  • Specificaties voor de Squeezer, Foil Squeezer, Range Blaster, Custom Range Blaster, Snipewriter 5B en 5H, Slosher, Slosher Deco, Order Slosher Replica, Heavy Edit Splatling, Heavy Edit Splatling Nouveau, Wellstring V, Custom Wellstring V en het speciale wapen de Trizooka zijn aangepast.

Daarnaast zijn er tal van kleinere aanpassingen en bugfixes gedaan. De hele lijst met veranderingen is te vinden op de supportpagina van het spel.

Met deze update is Splatoon 3 klaar voor het Grand Festival, het grote Splatfest dat plaatsvindt van 13 tot 16 september. Dit zou wel eens de laatste grote update voor het spel kunnen zijn. De game heeft dan twee jaar ondersteuning gehad. Daarnaast pakt Nintendo groots uit voor het Grand Festival met nieuwe amiibo, en een speciaal themalied.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest III HD-2D Remake in november naar Switch

1

Nieuws Ontwikkeling Dragon Quest III HD-2D Remake voltooid

14-09-2024

3

Rik

Trailer Zelda: Echoes of Wisdom introduceert de verlaten wereld

2

Nieuws Trailer Zelda: Echoes of Wisdom introduceert de verlaten wereld

30-08-2024

1

Karina

Fairy Tail 2 – De Alvarez showdown begint

1

Hands-on Fairy Tail 2 - De Alvarez showdown begint

30-08-2024

1

Daan

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

30 aug 24 om 15:05

#14278‍

4086 XP | 769 comments

Ik probeer minder te spelen. Na dat de Enperry Dualies met de Triple Splashdown uitkwam, werd alles echt meer irritant. Ik denk dat de dualies best oke waren, maar die Special is gewoon een over powered panic button die gewoon niet leuk is. Reefslider was oke, en kon je nog ontwijken, maar Triple Splashdown heeft mij echt laten schelden en tieren.