Splatoon 3 teaset nieuw Salmonster

  • Nieuws

  • 18 nov 23 om 03:25

  • Rik

  • 0

Op 1 december gaat er een nieuw Bibberseizoen van start in Splatoon 3, de gratis update brengt een bootlading nieuwe content naar Splatoon 3. Via X heeft Nintendo een nieuw Salmonster voor de Salmon Run-modus geteased.

We konden al een kleine glimp van dit nieuwe Salmonster opvangen in de trailer van het Bibberseizoen 2023. Volgens de tweet/X-post heet het nieuwe Salmonster Beugelbakkes (Megalodontia). Deze Salmoniet is zo groot dat het in één hap een heel schip kan opslokken. Volgens het in-game bedrijf Beer & Co (Grizzco) lijkt het erop dat de Beugelbakkes ‘begin december’ richting Splatsville komt. Dit zal gepaard gaan met een nieuwe Salmonieten-invasie, wat naast Splatfests de terugkerende in-game events van Splatoon 3 zijn.

Splatoon 3 is verkrijgbaar sinds 9 september 2022 voor de Nintendo Switch. Het Bibberseizoen (2023) gaat van start vanaf 1 december 2023. De datum van de volgende Salmonieten-invasie is nog niet bekend.

Wat vind jij van het nieuwe Salmonster? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo gaat door met Emio-teasers in “Bureau van de Detective”

0

Nieuws Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

21-07-2024

1

Rik

Mario RPG video thumbnail

5

Media Video: Waarom Super Mario RPG een must-play is

18-11-2023

8

Mitch

Launch trailer voor Persona 5 Tactica

0

Nieuws Launch trailer voor Persona 5 Tactica

18-11-2023

1

Rik

Reageer als eerste!