Splatoon 3 onthult nieuwe stage: 'Zilversmelt-hoogovens'

  • Nieuws

  • 4 jul 22 om 17:59

  • Rik

  • 2

Via Twitter heeft Nintendo een nieuwe stage onthuld voor Splatoon 3, maak kennis met Zilversmelt-hoogovens (Mincemeat Metalworks)!

Het level is gesitueerd in een schrootverwerkingsbedrijf. Ooit stond het gebied onder water, maar door verdamping is er alleen nog een droge woestijn overgebleven. In de achtergrond zijn verschillende gestrande scheepswrakken te zien. Verspreid over het speelbare deel van het level liggen verschillende balen schroot. Bekijk bewegende beelden van het Zilversmelt-hoogovens in de tweet hieronder:

Het is niet de eerste keer dat een nieuwe stage voor Splatoon 3 via Twitter wordt gedeeld: eerder konden we al kennismaken met Baarsreservoir.

Splatoon 3 komt uit op 9 september voor de Nintendo Switch.

Lijkt Zilversmelt-hoogovens jou een leuke stage om uit te proberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

12 Nintendo Switch-games voor juli 2022

4

Special 12 Nintendo Switch-games voor juli 2022

05-07-2022

6

Erik

Gamedec – Een avontuur met een futuristische twist

1

Review Gamedec - Een avontuur met een futuristische twist

04-07-2022

8

Kitty

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

4 jul 22 om 22:03

#5782‍

3802 XP | 715 comments

Lijkt me enigszins een leuk level, in ieder geval beter dan de vorige van een paar weken terug, maar Sploon 3 lijkt met het thema ''Chaos'' veel grauw en grijs te tonen. Ik hoop dat we nog andere nieuwe levels krijgen met wat meer kleur.

Rik

5 jul 22 om 01:38

#5783‍

4722 XP | 671 comments

Je zou ook veel kunnen doen met juist een ongecoördineerde explosie van kleur om chaos te tonen. Toch ben ik een beetje bang dat dat hem dus niet gaat worden voor deze titel, aangezien Nintendo graag met thema's werkt voor hun games.