Splatoon 3 krijgt deze donderdag een verse update

Nintendo is de laatste tijd hard bezig geweest met het bijwerken van oude stages in Splatoon 3 en het lijkt erop dat het Baasreservoir (Undertow Spillway) de volgende is. 

Dataminer en Splatoon 3-liefhebber OatmealDome liet gisteren al weten dat de we de update over een paar dagen konden verwachten. Daarnaast heeft het officiële social media account van Splatoon laten weten hoe het Baasreservoir in deze update vernieuwd gaat worden:

Nintendo: Een belangrijk bericht van het Undertow Spillway-onderhoudsteam: “Undertow Spillway is gesloten van 15 april om 17.00 uur tot 17.17 uur voor inspecties en uitbreidingswerkzaamheden. Om veiligheidsredenen is de toegang tijdens deze periode gesloten, dus we stellen je geduld op prijs.”

Het is nu al wat vaker voorgekomen dat Nintendo bestaande Splatoon 3 stages een update geeft om ze wat beter te laten functioneren. Zo ging de stage Zilversmelt-hoogovens (Mincemeat Metalworks) ook eerder dit jaar al ofline om een tijdje daarna een update te ontvangen. Deze nieuwe update volgt versie 7.1.0 op, die eind vorige maand uitkwam. Deze update bevatte een aantal bugfixes, de Toren der Orde DLC, een aantal updates voor SplatNet 3 en nog veel meer. Onze Robin beloonde de Toren der Orde DLC met een 8,5 in zijn review.

Vind jij dat de stage Baasreservoir een update nodig heeft? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Splatoon North America op X

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Indie World Showcase aangekondigd voor 17 april

3

Nieuws Indie World Showcase aangekondigd voor 17 april

16-04-2024

3

Dennis

Hoofdafbeelding bij Keanu Reeves speelt Shadow in Sonic the Hedgehog 3

1

Nieuws Keanu Reeves stem van Shadow in Sonic the Hedgehog 3

16-04-2024

3

Erik

Reageer als eerste!