Splatoon 3 DLC 'De Toren der Orde' verschijnt in lente 2024

In de Nintendo Direct van vandaag kregen we nieuwe beelden en een releasedatum te zien van de langverwachte verhaalgebaseerde DLC van Splatoon 3: De Toren der Orde.

In de DLC moet je de ‘Toren der Orde’ bestijgen. Volgens Nintendo is de toren ontworpen “om steeds opnieuw gespeeld te worden”. Daarnaast kregen we nieuwe beelden van de toren zelf, nieuwe personages en een nieuw upgrade systeem te zien. Met het upgradesysteem kan je onder andere de vaardigheden van je inkt veranderen. Hoewel we door deze trailer wat nieuwe dingen over de DLC te weten zijn gekomen, blijven er ook heel wat mysteries en vragen over.

De ‘Toren der Orde’ DLC was origineel al in februari aangekondigd, maar helaas moeten we tot het voorjaar van 2024 wachten om de uitbreiding te spelen.

Ziet de Splatoon 3 ‘Toren der Orde’ DLC er veelbelovend uit voor jou? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

amiibo-festijn tijdens Direct: Sora officieel aangekondigd en meer

2

Nieuws amiibo-festijn tijdens Direct: Sora officieel aangekondigd en meer

14-09-2023

3

Robin

Atlus x Vanillaware: Unicorn Overlord aangekondigd

0

Nieuws Atlus x Vanillaware: Unicorn Overlord aangekondigd

14-09-2023

5

Robin

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

15 sep 23 om 06:55

#11445‍

3875 XP | 729 comments

Het ziet er goed uit, maar ik snap nog steeds niet echt hoe het verhaal er in is verworpen. De gameplay zag er op sommige momenten uit als Salmon run singleplayer, en ik zag Dedf1sh wat ik zelf erg interessant vond om te zien.