amiibo-festijn tijdens Direct: Sora officieel aangekondigd en meer

  • Nieuws

  • 14 sep 23 om 18:39

  • Robin

  • 2

Tijdens de Nintendo Direct zijn er releasedata bekendgemaakt voor verschillende amiibo. Ook is de Sora amiibo aangekondigd.

Tijdens de Nintendo Direct deelde Nintendo de releasedata van verschillende amiibo. Tevens deelden ze wat elke amiibo vrijspeelt in het betreffende spel. De grote verrassing was dat Sora ook een amiibo krijgt. Sora werd als laatste personage toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate. Tot op heden was het niet duidelijk of hij ook een amiibo zou krijgen. Sora komt ergens in 2024 uit.

Daarnaast kregen de eerder aangekondigde The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom- en Xenoblade Chronicles 3-amiibo releasedata.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

De Zelda- en Ganondorf-amiibo waren tijdens de juni direct al aangekondigd en krijgen dus vandaag de officiële datum van 3 november. Wanneer je deze amiibo gebruikt in Tears of the Kingdom speel je nieuwe materialen vrij voor je zweefzeil.

Xenoblade Chronicles 3

Ook Noah en Mio die in april stilletjes waren aangekondigd hebben een release datum gekregen. Noah en Mio komen in een duopack op 19 januari uit. Noah  speelt het Consul N-armor vrij voor Noah en Leisure Time-outfits voor zowel Noah, Lanz als Euni. De Mio-amiibo speelt het Consul M-armor vrij en Leisure Time-outifts voor Mio, Sena en Taion.

Wat vinden jullie van al deze amiibo? Welke ga jij halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Prince of Persia: The Lost Crown Nintendo Switch game header

0

Media Prince of Persia: The Lost Crown krijgt nieuwe trailer

14-09-2023

2

Kitty

Splatoon 3 DLC ‘De Toren der Orde’ verschijnt in lente 2024

1

Nieuws Splatoon 3 DLC 'De Toren der Orde' verschijnt in lente 2024

14-09-2023

3

Thijmen

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

15 sep 23 om 06:59

#11446‍

3875 XP | 729 comments

Die Sora Amiibo ziet er leip uit. Jammer dat er geen 4 van zijn gemaakt, maar je zal nu een amiibo hebben die aan de onderkant de namen "Nintendo" en "Disney" heeft. Dat voelt enigszins wel speciaal, haha.

Martijn

15 sep 23 om 12:39

#11459‍

3742 XP | 431 comments

Eigenlijk ben ik wel blij dat het er niet vier zijn. Sora is niet mijn favoriet, aangezien ik Kingdom Hearts nooit heb gespeeld. Hoor vaak over de nogal verwarrende verhaallijn, waardoor ik eigenlijk al geen zin heb om het te proberen. Zitten er ook nog Final Fantasy-personages in, wat ik ook nog nooit gespeeld heb. Ik koop de Sora Amiibo vooral omdat ik de Super Smash Bros-lijn graag compleet wil krijgen.

Wordt vast wel een mooie amiibo. Eigenlijk wil ik deze allemaal wel graag hebben.