Sonic x Shadow Generations krijgt korte animatiefilm

Sega heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe animatiefilm aankomt genaamd: Dark Beginnings.

Deze nieuwe korte animatiefilm staat in het teken van Shadow the Hedgehog. De serie heet Dark Beginnings en zal meer inzicht geven over de “ultieme levensvorm”.

Op de conventie Anime Expo is een speciaal panel waar Sonic Team’s Creative Officer Takashi Lizuka, Kirk Thornton, de stemacteur van Shadow en Stephanie Sheh, de stemactrice van Maria Robotnik meer informatie delen over de serie.

Fans krijgen de mogelijkheid om hun vragen hiervoor in te zenden. Ook is Sonics schrijver Ian Flynn betrokken bij het panel. Daarnaast is er nieuw artwork opgedoken op SteamDB voor de release van Sonic X Shadow Generations.

Wat hoop jij te zien in deze animatiefilm? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Deltarune_fanart

0

Nieuws Toby Fox deelt update over ontwikkeling Deltarune Chapter 4

20-05-2024

1

Evelyne

Pokémon TCG komt in augustus met Shrouded Fable-set

0

Nieuws Pokémon TCG komt in augustus met Shrouded Fable-set

20-05-2024

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

21 mei 24 om 16:17

#13640‍

3881 XP | 447 comments

Eigenlijk ken ik Shadow helemaal niet zo goed. Ik weet dat hij werd geïntroduceerd in  Sonic Adventure 2. Die heb ik op de GameCube, maar niet veel gespeeld. Kan nog steeds, al heb ik er op het moment geen plannen voor. Bij Shadow kom ik nu dus niet verder dan "zoals bij Knuckles, van voordat hij geen misleidde slechterik meer was". Een directe rivaal van Sonic en eigenlijk Sonic's duisterdere tegenhanger. In zijn eigen game destijds geforceerd stoerder gemaakt met een motor en pistolen, tja... Ik heb de aantrekkingskracht achter Shadow daardoor nooit zo meegekregen en hem mogelijk wat vermeden. Zal verder best een prima personage zijn, maar toch...

Voor deze heruitgave is Shadow echter hét vernieuwende element voor Sonic Generations. Daarmee hoop ik eigenlijk dat die animatiefilm het personage iets meegeeft, waardoor ik hem ook wat interessanter vind. Hij zit ook in de opkomende derde speelfilm, al weet ik niet of ze daarvoor veel aan hem veranderen. Eigenlijk is die animatiefilm voor Sonic X Shadow Generations er wel een goede manier voor, om hem toch wat beter te leren kennen.