Sonic DLC in Monster Hunter Rise stopt in januari 2024

Verschillende DLC-packs van Monster Hunter Rise, waaronder de Sonic DLC, zullen niet meer downloadbaar zijn vanaf 21 januari 2024. Dat postte het Monster Hunter-account op X (Twitter).

Het gaat om de DLC’s rondom Sonic The Hedgehog, Universal Studios Japan en Sengan-en. Als je de quests wilt blijven spelen of de inhoud van deze DLC wilt behouden, wordt aangeraden om ze zo snel mogelijk te downloaden. Na 21 januari 2024 zal het zelfs niet meer mogelijk zijn om deze inhoud opnieuw te downloaden. De exacte reden voor het verwijderen van al deze content is niet bekend. Mogelijk verlopen de licenties om de intellectuele eigendommen te mogen gebruiken op korte termijn.

Content die verwijderd wordt

Wat vind jij van het feit dat de DLC niet meer beschikbaar zal zijn? En ga je ze deze content nog downloaden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: X Monster Hunter

Like dit bericht:

Over ProfessorBonk

Sinds het spelen van Bowser's Inside Story was Joran niet meer weg te slaan van zijn Nintendo DS en werd hij een rasechte Nintendo fan. Hij is uitgegroeid tot een fan van bijna alle genres, maar met een echte voorliefde voor JRPG's, visual novels en ritmegames. Daarnaast is hij een verzamelaar van games en consoles en is dol op domme accessoires zoals de Wii Speak, de Babysitting Mama baby en de vele plastic rommel waar je je Wii Remote kan inproppen.

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Backpack Hero – Een kat in de zak

5

Review Backpack Hero - Een kat in de zak

30-11-2023

4

Mark

Pokémon GO kondigt nieuw seizoen Timeless Travels aan

1

Nieuws Pokémon GO kondigt nieuw seizoen Timeless Travels aan

29-11-2023

2

Coen

Discussieer met ons mee! 2

Selan

29 nov 23 om 17:13

#12244‍

2627 XP | 480 comments

Dat is….een aparte keuze. Zal inderdaad te maken hebben met ip rechten. Kan mij niet herinneren dat dit ook gedaan werd ten tijde van de 3DS/Wii U versies.

Monokuma

29 nov 23 om 22:49

#12254‍

807 XP | 137 comments

Hoe kan ik voorkomen dat ik ze niet per ongeluk verwijder?